10 kampe – 10 sejre

Bakken Bears besejrede onsdag aften Team FOG Næstved med cifrene 110 – 86, og de kan nu kalde sig ubesejret i Basketligaen med ti sejre i ti kampe. De danske mestre kom dog ikke sovende til sejren. De måtte overvinde en forfærdelig start på kampen, hvor man var bagud med 0-12 efter de første par minutter. Holdet arbejdede sig dog stærkt tilbage i resten af kampen, og i fjerde periode knækkede et ellers heroisk kæmpende Næstved-mandskab.

Bakken Bears kan med sejren kalde sig ubesejret i Basketligaen efter ti kampe, og man indtager derved en solid førsteplads. Dagens sejr blev også kroningen på en festlig begivenhed i form af det årlige “Teddy Bear Toss”, hvor publikum kastede medbragte bamser ind på banen ved første trepointscoring. Bamserne bliver doneret til Børnenes Kontor til jul.

Læs hele referatet her

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE