Bakken Bears besejrer Svendborg Rabbits i sidste sekund efter sandt drama

De regerende danske mestre fra Bakken Bears kom torsdag aften på en vanskelig opgave i Kaninhulen mod Svendborg Rabbits. Kaninerne bed i den grad fra sig i aftenenes kamp, og de virkede stålsatte på ikke at lade forrige indbyrdes opgør gentage sig med et nederlag på tredive point.

De fynske værter tabte snævert første periode med fire point, men det var klart det bedste mandskab gennem anden periode, som de vandt med otte point. Kampen var kendetegnende ved to hårdt kæmpende mandskaber, hvor selve spillet ikke altid var en fryd for øjet. De to hold brændte mange afslutninger, og kampen bar præg af mange hårde dueller under kurven i reboundspillet.

Kampen var en sand topkamp værdig, hvor føringen skiftede mange gange i løbet af kampen. Opgøret var tæt helt hen mod den afsluttende fase. Bakken Bears førte med fem point med blot tyve sekunder tilbage af kampen, men Svendborg satte en lang treer og bragte sig for alvor tilbage i kampen. Værterne skulle blot stjæle bolden eller fremtvinge en fejl fra Bakken Bears, og det var præcis, hvad der skete. Tobin Carberry modtog bolden efter indspillet, men han trådte uheldigvis udenfor banen, og dermed havde Svendborg en gylden mulighed for at komme helt tilbage i kampen. Rabbits brændte dog sit skud i det absolut sidste sekund, og de danske mestre kunne dermed rejse hjem til Aarhus med en smal sejr i bagagen.

Læs hele referatet

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
NEWS ARCHIVE