Bakken Bears besejrer Svendborg Rabbits i sidste sekund efter sandt drama

De regerende danske mestre fra Bakken Bears kom torsdag aften på en vanskelig opgave i Kaninhulen mod Svendborg Rabbits. Kaninerne bed i den grad fra sig i aftenenes kamp, og de virkede stålsatte på ikke at lade forrige indbyrdes opgør gentage sig med et nederlag på tredive point.

De fynske værter tabte snævert første periode med fire point, men det var klart det bedste mandskab gennem anden periode, som de vandt med otte point. Kampen var kendetegnende ved to hårdt kæmpende mandskaber, hvor selve spillet ikke altid var en fryd for øjet. De to hold brændte mange afslutninger, og kampen bar præg af mange hårde dueller under kurven i reboundspillet.

Kampen var en sand topkamp værdig, hvor føringen skiftede mange gange i løbet af kampen. Opgøret var tæt helt hen mod den afsluttende fase. Bakken Bears førte med fem point med blot tyve sekunder tilbage af kampen, men Svendborg satte en lang treer og bragte sig for alvor tilbage i kampen. Værterne skulle blot stjæle bolden eller fremtvinge en fejl fra Bakken Bears, og det var præcis, hvad der skete. Tobin Carberry modtog bolden efter indspillet, men han trådte uheldigvis udenfor banen, og dermed havde Svendborg en gylden mulighed for at komme helt tilbage i kampen. Rabbits brændte dog sit skud i det absolut sidste sekund, og de danske mestre kunne dermed rejse hjem til Aarhus med en smal sejr i bagagen.

Læs hele referatet

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE