Bakken Bears besejrer Svendborg Rabbits i sidste sekund efter sandt drama

De regerende danske mestre fra Bakken Bears kom torsdag aften på en vanskelig opgave i Kaninhulen mod Svendborg Rabbits. Kaninerne bed i den grad fra sig i aftenenes kamp, og de virkede stålsatte på ikke at lade forrige indbyrdes opgør gentage sig med et nederlag på tredive point.

De fynske værter tabte snævert første periode med fire point, men det var klart det bedste mandskab gennem anden periode, som de vandt med otte point. Kampen var kendetegnende ved to hårdt kæmpende mandskaber, hvor selve spillet ikke altid var en fryd for øjet. De to hold brændte mange afslutninger, og kampen bar præg af mange hårde dueller under kurven i reboundspillet.

Kampen var en sand topkamp værdig, hvor føringen skiftede mange gange i løbet af kampen. Opgøret var tæt helt hen mod den afsluttende fase. Bakken Bears førte med fem point med blot tyve sekunder tilbage af kampen, men Svendborg satte en lang treer og bragte sig for alvor tilbage i kampen. Værterne skulle blot stjæle bolden eller fremtvinge en fejl fra Bakken Bears, og det var præcis, hvad der skete. Tobin Carberry modtog bolden efter indspillet, men han trådte uheldigvis udenfor banen, og dermed havde Svendborg en gylden mulighed for at komme helt tilbage i kampen. Rabbits brændte dog sit skud i det absolut sidste sekund, og de danske mestre kunne dermed rejse hjem til Aarhus med en smal sejr i bagagen.

Læs hele referatet

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE