Bakken Bears besejrer Svendborg Rabbits i sidste sekund efter sandt drama

De regerende danske mestre fra Bakken Bears kom torsdag aften på en vanskelig opgave i Kaninhulen mod Svendborg Rabbits. Kaninerne bed i den grad fra sig i aftenenes kamp, og de virkede stålsatte på ikke at lade forrige indbyrdes opgør gentage sig med et nederlag på tredive point.

De fynske værter tabte snævert første periode med fire point, men det var klart det bedste mandskab gennem anden periode, som de vandt med otte point. Kampen var kendetegnende ved to hårdt kæmpende mandskaber, hvor selve spillet ikke altid var en fryd for øjet. De to hold brændte mange afslutninger, og kampen bar præg af mange hårde dueller under kurven i reboundspillet.

Kampen var en sand topkamp værdig, hvor føringen skiftede mange gange i løbet af kampen. Opgøret var tæt helt hen mod den afsluttende fase. Bakken Bears førte med fem point med blot tyve sekunder tilbage af kampen, men Svendborg satte en lang treer og bragte sig for alvor tilbage i kampen. Værterne skulle blot stjæle bolden eller fremtvinge en fejl fra Bakken Bears, og det var præcis, hvad der skete. Tobin Carberry modtog bolden efter indspillet, men han trådte uheldigvis udenfor banen, og dermed havde Svendborg en gylden mulighed for at komme helt tilbage i kampen. Rabbits brændte dog sit skud i det absolut sidste sekund, og de danske mestre kunne dermed rejse hjem til Aarhus med en smal sejr i bagagen.

Læs hele referatet

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE