Bakken Bears besejrer Svendborg Rabbits i sidste sekund efter sandt drama

De regerende danske mestre fra Bakken Bears kom torsdag aften på en vanskelig opgave i Kaninhulen mod Svendborg Rabbits. Kaninerne bed i den grad fra sig i aftenenes kamp, og de virkede stålsatte på ikke at lade forrige indbyrdes opgør gentage sig med et nederlag på tredive point.

De fynske værter tabte snævert første periode med fire point, men det var klart det bedste mandskab gennem anden periode, som de vandt med otte point. Kampen var kendetegnende ved to hårdt kæmpende mandskaber, hvor selve spillet ikke altid var en fryd for øjet. De to hold brændte mange afslutninger, og kampen bar præg af mange hårde dueller under kurven i reboundspillet.

Kampen var en sand topkamp værdig, hvor føringen skiftede mange gange i løbet af kampen. Opgøret var tæt helt hen mod den afsluttende fase. Bakken Bears førte med fem point med blot tyve sekunder tilbage af kampen, men Svendborg satte en lang treer og bragte sig for alvor tilbage i kampen. Værterne skulle blot stjæle bolden eller fremtvinge en fejl fra Bakken Bears, og det var præcis, hvad der skete. Tobin Carberry modtog bolden efter indspillet, men han trådte uheldigvis udenfor banen, og dermed havde Svendborg en gylden mulighed for at komme helt tilbage i kampen. Rabbits brændte dog sit skud i det absolut sidste sekund, og de danske mestre kunne dermed rejse hjem til Aarhus med en smal sejr i bagagen.

Læs hele referatet

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE