Russiske Avtodor Saratov fik sneskovlen under Bakken Bears

De danske mestre fra Bakken Bears har i denne sæson været uovervindelige på den europæiske scene i FIBA Europe Cup med lutter sejre hele vejen igennem. Onsdag eftermiddag dansk tid ventede holdets største test indtil videre i denne sæsons internationale færd i form af stormagten fra Avtodor Saratov. Det russiske mandskab viste sig desværre for Bjørnene at være for stor en mundfuld i denne omgang, og aarhusianerne måtte rejse hjem med et nederlag på 71 – 60.

Bakken Bears holdte trit med det russiske storhold gennem store dele af kampen. Steffen Wichs tropper bragte sig endda foran i tredje periode, og det lignede derfor en mindre overraskelse i det russiske. De danske mestre kunne dog ikke finde løsningerne i fjerde og sidste periode, som man tabte med sammenlagt 20 – 9, og derfor kunne Saratov trække sig sejrrigt ud fra opgøret.

Læs hele referatet

Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
NEWS ARCHIVE