Russiske Avtodor Saratov fik sneskovlen under Bakken Bears

De danske mestre fra Bakken Bears har i denne sæson været uovervindelige på den europæiske scene i FIBA Europe Cup med lutter sejre hele vejen igennem. Onsdag eftermiddag dansk tid ventede holdets største test indtil videre i denne sæsons internationale færd i form af stormagten fra Avtodor Saratov. Det russiske mandskab viste sig desværre for Bjørnene at være for stor en mundfuld i denne omgang, og aarhusianerne måtte rejse hjem med et nederlag på 71 – 60.

Bakken Bears holdte trit med det russiske storhold gennem store dele af kampen. Steffen Wichs tropper bragte sig endda foran i tredje periode, og det lignede derfor en mindre overraskelse i det russiske. De danske mestre kunne dog ikke finde løsningerne i fjerde og sidste periode, som man tabte med sammenlagt 20 – 9, og derfor kunne Saratov trække sig sejrrigt ud fra opgøret.

Læs hele referatet

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE