Dalton topscorer i Bears-sejr

Bakken Bears vandt på udebane 115-85 over Randers Cimbria. Hayden Dalton var mest scorende med 24 point, som han supplerede med 12 rebounds og 3 assists. Tobin Carberry var tæt på en triple-double (16 point, 10 rebounds, 9 assists).

Teknisk coach Jakob Freil: “Både spillere og staff havde lyst til at rejse sig. Vi holdt højt tempo og god rotation, og der var rigtig mange spillere, der bidrog.”

Efter to nederlag i streg og blot to dage efter det ærgerlige nederlag til Horsens IC i pokalkvartfinalen, skulle bjørnene forsøge at rejse sig igen. Bjørnene startede kampen med god energi i forsvaret, og de 5 startere bragte hurtigt bjørnene på vinderkurs. Efter 3 minutter stod der således 12-6. Herefter fulgte hjemmeholdet fra Randers godt med, og da Rasmus Bach efter 8 minutter satte 3 point på tavlen, så førte bjørnene kun med 23-20. Rasmus Bach’s scoring var dog, utroligt nok, den første Randers Cimbria-scoring som ikke var signeret af Dee Franklin. Bjørnene kunne simpelthen ikke dække Franklin op og han scorede således 17 point i 1. periode, der dog sluttede med en føring til Bakken Bears på 27-20.

Bears øgede føringen til 13 point i løbet af 2. periode, men på 2 gode minutter til sidst i perioden, sikrede Randers bjørnenes føring blot var 45-39, og Randers vandt derfor 2. periode med 19-18. Randers startede også tredje periode bedst, og de bragte sig hurtigt på 47-47. Derfor var det også til bjørnenes held, at der kort tid efter skulle lappes en gulvreklame, som havde revet sig løs. Begge hold samledes i de minutter det tog at reparere den, og det viste sig at være lige den pause bjørnene havde brug for. For selvom Dee Franklin straks satte endnu en 3’er og dermed bragte randrusianerne foran med 50-47, så var bjørnen endelig vågnet efter pausen. Ryan Evans sætter 7 point på tavlen på de efterfølgende 50 sekunder og med yderligere 3 point fra Evans og 8 point fra Morten Sahlertz, så formåede Bears at vinde tredje periode. Inden de sidste 10 minutter var stillingen derfor 78-69 til bjørnene.fem

De første 5 minutter af fjerde periode udbyggede bjørnene føringen til 95-73 – ikke mindst takket være en meget velskydende Hayden Dalton. Fjerde periode bød på flere dunks af bjørnene. Det smukkeste blev leveret af Hayden Dalton som Alley-Oop dunkede efter assist fra Tobin Carberry. Hayden Dalton bliver topscorer for bjørnene med 24 point, hvoraf de 17 faldt i 4. periode.

Bakken Bears har nu otte dage til den meget vigtige FIBA Europe Cup-kamp mod ZZ Leiden i Holland.

Se statistikkerne her.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE