Dalton topscorer i Bears-sejr

Bakken Bears vandt på udebane 115-85 over Randers Cimbria. Hayden Dalton var mest scorende med 24 point, som han supplerede med 12 rebounds og 3 assists. Tobin Carberry var tæt på en triple-double (16 point, 10 rebounds, 9 assists).

Teknisk coach Jakob Freil: “Både spillere og staff havde lyst til at rejse sig. Vi holdt højt tempo og god rotation, og der var rigtig mange spillere, der bidrog.”

Efter to nederlag i streg og blot to dage efter det ærgerlige nederlag til Horsens IC i pokalkvartfinalen, skulle bjørnene forsøge at rejse sig igen. Bjørnene startede kampen med god energi i forsvaret, og de 5 startere bragte hurtigt bjørnene på vinderkurs. Efter 3 minutter stod der således 12-6. Herefter fulgte hjemmeholdet fra Randers godt med, og da Rasmus Bach efter 8 minutter satte 3 point på tavlen, så førte bjørnene kun med 23-20. Rasmus Bach’s scoring var dog, utroligt nok, den første Randers Cimbria-scoring som ikke var signeret af Dee Franklin. Bjørnene kunne simpelthen ikke dække Franklin op og han scorede således 17 point i 1. periode, der dog sluttede med en føring til Bakken Bears på 27-20.

Bears øgede føringen til 13 point i løbet af 2. periode, men på 2 gode minutter til sidst i perioden, sikrede Randers bjørnenes føring blot var 45-39, og Randers vandt derfor 2. periode med 19-18. Randers startede også tredje periode bedst, og de bragte sig hurtigt på 47-47. Derfor var det også til bjørnenes held, at der kort tid efter skulle lappes en gulvreklame, som havde revet sig løs. Begge hold samledes i de minutter det tog at reparere den, og det viste sig at være lige den pause bjørnene havde brug for. For selvom Dee Franklin straks satte endnu en 3’er og dermed bragte randrusianerne foran med 50-47, så var bjørnen endelig vågnet efter pausen. Ryan Evans sætter 7 point på tavlen på de efterfølgende 50 sekunder og med yderligere 3 point fra Evans og 8 point fra Morten Sahlertz, så formåede Bears at vinde tredje periode. Inden de sidste 10 minutter var stillingen derfor 78-69 til bjørnene.fem

De første 5 minutter af fjerde periode udbyggede bjørnene føringen til 95-73 – ikke mindst takket være en meget velskydende Hayden Dalton. Fjerde periode bød på flere dunks af bjørnene. Det smukkeste blev leveret af Hayden Dalton som Alley-Oop dunkede efter assist fra Tobin Carberry. Hayden Dalton bliver topscorer for bjørnene med 24 point, hvoraf de 17 faldt i 4. periode.

Bakken Bears har nu otte dage til den meget vigtige FIBA Europe Cup-kamp mod ZZ Leiden i Holland.

Se statistikkerne her.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE