Bakken Bears fik revanche mod Randers

Bakken Bears fik søndag aften revanche for sæsonens hidtil eneste nederlag i Basketligaen til Randers Cimbria på hjemmebanen i Vejlby-Risskov Hallen. De østjyske rivaler blev sendt hjem med et nederlag på 108 – 95 efter en overbevisende første periode, der lagde grundstenen for det endelig resultat. De regerende danske mestre vandt perioden med tyve point til stillingen 34-14. Randers kæmpede bravt i resten af kampen for at hente forspringet. Gæsterne formåede at vinde to af de sidste perioder, men det var slet ikke nok til at bringe sig tilbage i kampen for alvor.

Bakken Bears skal allerede i aktion onsdag den 6. februar, hvor man i FIBA Europe Cup tager imod det russiske storhold fra Avtodor Saratov hjemme i Vejlby-Risskov Hallen. De danske mestre tabte det første indbyrdes opgør på udebane, men “Bjørnene” kan overtage førstepladsen fra dem med en sejr på 11 point eller mere. En førsteplads i gruppen kan give en bedre seedning og dermed en potentielt lettere vej gennem det svære slutspil. Der er derfor lagt op til en sand gruppefinale, når russerne kigger forbi.

Læs hele kampens referat

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE