Bakken Bears fik revanche mod Randers

Bakken Bears fik søndag aften revanche for sæsonens hidtil eneste nederlag i Basketligaen til Randers Cimbria på hjemmebanen i Vejlby-Risskov Hallen. De østjyske rivaler blev sendt hjem med et nederlag på 108 – 95 efter en overbevisende første periode, der lagde grundstenen for det endelig resultat. De regerende danske mestre vandt perioden med tyve point til stillingen 34-14. Randers kæmpede bravt i resten af kampen for at hente forspringet. Gæsterne formåede at vinde to af de sidste perioder, men det var slet ikke nok til at bringe sig tilbage i kampen for alvor.

Bakken Bears skal allerede i aktion onsdag den 6. februar, hvor man i FIBA Europe Cup tager imod det russiske storhold fra Avtodor Saratov hjemme i Vejlby-Risskov Hallen. De danske mestre tabte det første indbyrdes opgør på udebane, men “Bjørnene” kan overtage førstepladsen fra dem med en sejr på 11 point eller mere. En førsteplads i gruppen kan give en bedre seedning og dermed en potentielt lettere vej gennem det svære slutspil. Der er derfor lagt op til en sand gruppefinale, når russerne kigger forbi.

Læs hele kampens referat

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE