Bakken Bears fik revanche mod Randers

Bakken Bears fik søndag aften revanche for sæsonens hidtil eneste nederlag i Basketligaen til Randers Cimbria på hjemmebanen i Vejlby-Risskov Hallen. De østjyske rivaler blev sendt hjem med et nederlag på 108 – 95 efter en overbevisende første periode, der lagde grundstenen for det endelig resultat. De regerende danske mestre vandt perioden med tyve point til stillingen 34-14. Randers kæmpede bravt i resten af kampen for at hente forspringet. Gæsterne formåede at vinde to af de sidste perioder, men det var slet ikke nok til at bringe sig tilbage i kampen for alvor.

Bakken Bears skal allerede i aktion onsdag den 6. februar, hvor man i FIBA Europe Cup tager imod det russiske storhold fra Avtodor Saratov hjemme i Vejlby-Risskov Hallen. De danske mestre tabte det første indbyrdes opgør på udebane, men “Bjørnene” kan overtage førstepladsen fra dem med en sejr på 11 point eller mere. En førsteplads i gruppen kan give en bedre seedning og dermed en potentielt lettere vej gennem det svære slutspil. Der er derfor lagt op til en sand gruppefinale, når russerne kigger forbi.

Læs hele kampens referat

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE