Bakken Bears sikrer glimrende udgangspunkt med sejr over Ironi Ness Ziona

De danske mestre kan igen i år være godt på vej mod at skabe endnu et europæisk eventyr. Drømmen om endnu et europæisk togt fik onsdag aften endnu et nyk i den rigtige retning, da holdet besejrede israelske Ironi Ness Ziona med 91 – 74 efter en fremragende indsat foran et veloplagt publikum i Vejlby-Risskov Hallen.

Aarhusianerne kom vanskelig ud til dagens opgør ved at komme bagud med 11 point allerede i de indledende minutter af første periode. Det lignede derfor begyndelsen på en hård europæisk aften. “Bjørnene” fandt dog fodfæste senere i perioden og tabte knebent med fem point. Bears vandt efterfølgende anden periode knebent og udklasserede israelerne i tredje periode. De danske mestre vandt også fjerde periode knebent, men sejren kunne have været endnu større, hvis man havde være lidt skarpere til sidst.

Med sejren på 91 – 74 sikrer Bakken Bears sig dog ikke desto mindre en enormt vigtig sejr i forhåbningerne om at gå videre til kvartfinalerne. Der venter derfor et yderst spændende opgør onsdag den 13. marts.

Læs hele referatet her

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE