Bakken Bears sikrer glimrende udgangspunkt med sejr over Ironi Ness Ziona

De danske mestre kan igen i år være godt på vej mod at skabe endnu et europæisk eventyr. Drømmen om endnu et europæisk togt fik onsdag aften endnu et nyk i den rigtige retning, da holdet besejrede israelske Ironi Ness Ziona med 91 – 74 efter en fremragende indsat foran et veloplagt publikum i Vejlby-Risskov Hallen.

Aarhusianerne kom vanskelig ud til dagens opgør ved at komme bagud med 11 point allerede i de indledende minutter af første periode. Det lignede derfor begyndelsen på en hård europæisk aften. “Bjørnene” fandt dog fodfæste senere i perioden og tabte knebent med fem point. Bears vandt efterfølgende anden periode knebent og udklasserede israelerne i tredje periode. De danske mestre vandt også fjerde periode knebent, men sejren kunne have været endnu større, hvis man havde være lidt skarpere til sidst.

Med sejren på 91 – 74 sikrer Bakken Bears sig dog ikke desto mindre en enormt vigtig sejr i forhåbningerne om at gå videre til kvartfinalerne. Der venter derfor et yderst spændende opgør onsdag den 13. marts.

Læs hele referatet her

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE