Bakken Bears sikrer glimrende udgangspunkt med sejr over Ironi Ness Ziona

De danske mestre kan igen i år være godt på vej mod at skabe endnu et europæisk eventyr. Drømmen om endnu et europæisk togt fik onsdag aften endnu et nyk i den rigtige retning, da holdet besejrede israelske Ironi Ness Ziona med 91 – 74 efter en fremragende indsat foran et veloplagt publikum i Vejlby-Risskov Hallen.

Aarhusianerne kom vanskelig ud til dagens opgør ved at komme bagud med 11 point allerede i de indledende minutter af første periode. Det lignede derfor begyndelsen på en hård europæisk aften. “Bjørnene” fandt dog fodfæste senere i perioden og tabte knebent med fem point. Bears vandt efterfølgende anden periode knebent og udklasserede israelerne i tredje periode. De danske mestre vandt også fjerde periode knebent, men sejren kunne have været endnu større, hvis man havde være lidt skarpere til sidst.

Med sejren på 91 – 74 sikrer Bakken Bears sig dog ikke desto mindre en enormt vigtig sejr i forhåbningerne om at gå videre til kvartfinalerne. Der venter derfor et yderst spændende opgør onsdag den 13. marts.

Læs hele referatet her

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE