Nøglekamp skærtorsdag

Der spilles en nøglekamp i DM-semifinalerne torsdag, når Bakken Bears tager imod Randers Cimbria. De to hold har hver vundet en af de to første kampe, og torsdagens vinder vil derfor spille sig i pole position med en matchbold i den fjerde semifinalekamp mandag.

Bakken Bears spillede en overbevisende første halvleg i torsdagens første semifinale, mens den halvleg er faktisk den eneste af de fire hidtil spillede som Bakken Bears har vundet. Cimbria sluttede kamp et godt af, startede eminent i kamp to og holdt stand i anden halvdel af kamp to, og på den måde lykkedes det kronjyderne at stå imod Bearspresset i slutningen af kampen.

Cimbrias store profil i de to semifinaler har været Devon Thomas, der i gennemsnit har scoret 18 point og suppleret med 6 assists og 4 rebounds. Brantley Bynum har scoret 17 point, mens Dee Franklin og Charlie Burgess følger efter med hhv 14,5 og 13,5 point.

For Bakken Bears er Tylor Ongwae topscorer med 13 point pr. kamp, mens Ryan Martin og Darko Jukic følger efter med hhv 12,5 og 12,0 point. Michael Diouf har scoret 11,5 point og er top rebounder med 8,5 pr. kamp.

Bears har i de to første semifinaler ikke været godt skydende fra distancen. Bears har blot ramte 30,2% af holdets trepointforsøg – her ligger Cimbria lidt højere med 32,3%. Holdene har stort set identiske topointsprocenter (56,1 til Bears – 56,3 til Cimbria). Bears dominerer reboundstatistikkerne (51,0 mod 31,5 rebounds pr. kamp), men har også flest turnovers (18,0 mod 11,5).

Bakken Bears måtte i den anden semifinale undvære holdets normale topscorer Ryan Evans, der var ude med en skade. Det er i skrivende stund uvist om Evans kan være med i torsdagens tredje kamp eller om han først kan være med i den fjerde kamp.

Skærtorsdags kamp spilles kl. 15:00 og kan ses på www.fanseat.com

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE