Anfører forlænger med Bears

Bakken Bears 30-årige anfører Morten Sahlertz har forlænget sin aftale med Bakken Bears. Sahlertz, der er noteret for tredjeflest kampe i Bakken Bears’ historie, fortsætter hos bjørnene i de kommende to sæsoner.

‘Det er skønt at skrive under med Bakken Bears igen. Vi er i gang med en rejse i forhold til europæisk basketball, og da vi har haft to gode sæsoner med henholdsvis semi- og kvartfinale i FIBA Europe Cup, så er mine ambitioner høje, og jeg glæder mig til at være med til at prøve at tage et ekstra skridt til en eventuel finale i FIBA Europe Cup eller kvalificere os til Basketball Champions League i de kommende to sæsoner’, siger Bears-anføreren.

’At fastholde dygtige spillere er naturligvis vigtigt for os. Men at fastholde spillere, der ved hvordan man i hverdagen skal agere for at sikre den bedste mulighed for at vinde er endnu vigtigere. Udover et fremragende trepointskud, er Morten virkelig vigtig til træning og kamp – han ved hvornår der skal trykkes på speederen i forhold til at præstere, og han er en spiller, der sætter holdets behov højt’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Den 198 cm høje forward debuterede som 17-årig for Bakken Bears i efteråret 2006 og har, bortset fra en sæson i Horsens IC og en hos norske Tromsø Storm, spillet for bjørnene siden da. Morten Sahlertz har været med til at vinde syv danske mesterskaber med Bakken Bears.

Morten Sahlertz har spillet 459 kampe for Bakken Bears, og han er dermed indenfor 100 kampe af klubrekordholder Chris Christoffersen (556 kampe), der stoppede sin karriere med udgangen af sæsonen 2018/19. Med sine 494 trepointscoringer er Sahlertz samtidig nummer to på listen over spillere med flest scoringer fra den distance – nummer et er Andreas Jakobsen, der ramte 540 trepointscoringer for Bakken Bears.

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE