Anfører forlænger med Bears

Bakken Bears 30-årige anfører Morten Sahlertz har forlænget sin aftale med Bakken Bears. Sahlertz, der er noteret for tredjeflest kampe i Bakken Bears’ historie, fortsætter hos bjørnene i de kommende to sæsoner.

‘Det er skønt at skrive under med Bakken Bears igen. Vi er i gang med en rejse i forhold til europæisk basketball, og da vi har haft to gode sæsoner med henholdsvis semi- og kvartfinale i FIBA Europe Cup, så er mine ambitioner høje, og jeg glæder mig til at være med til at prøve at tage et ekstra skridt til en eventuel finale i FIBA Europe Cup eller kvalificere os til Basketball Champions League i de kommende to sæsoner’, siger Bears-anføreren.

’At fastholde dygtige spillere er naturligvis vigtigt for os. Men at fastholde spillere, der ved hvordan man i hverdagen skal agere for at sikre den bedste mulighed for at vinde er endnu vigtigere. Udover et fremragende trepointskud, er Morten virkelig vigtig til træning og kamp – han ved hvornår der skal trykkes på speederen i forhold til at præstere, og han er en spiller, der sætter holdets behov højt’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Den 198 cm høje forward debuterede som 17-årig for Bakken Bears i efteråret 2006 og har, bortset fra en sæson i Horsens IC og en hos norske Tromsø Storm, spillet for bjørnene siden da. Morten Sahlertz har været med til at vinde syv danske mesterskaber med Bakken Bears.

Morten Sahlertz har spillet 459 kampe for Bakken Bears, og han er dermed indenfor 100 kampe af klubrekordholder Chris Christoffersen (556 kampe), der stoppede sin karriere med udgangen af sæsonen 2018/19. Med sine 494 trepointscoringer er Sahlertz samtidig nummer to på listen over spillere med flest scoringer fra den distance – nummer et er Andreas Jakobsen, der ramte 540 trepointscoringer for Bakken Bears.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE