Bakken Bears henter Chris Ortiz

Chris Ortiz – en 26-årig, 203 cm høj power forward – skal spille for Bakken Bears I sæsonen 2019/20. Ortiz har spillet college-basketball for Kent State og i sin professionelle karriere er det blevet til ophold i Cypern og Finland, mens han hver sommer har spillet i Puerto Ricos liga. De seneste to sæsoner har han spillet i den finske Korisliiga – først hos Lapuan Korikobrat og dernæst i Helsinki Seagulls. I sæsonen 2018/19 scorede han 15,4 point og tog 6,2 rebounds i hovedstadsklubben.

’Ortiz er et rigtig fint supplement til vores store folk Ryan Evans og Michel Diouf, idet han kan spille sammen med begge de to andre, hvilket giver god fleksibilitet. Vi har især bemærket, at Ortiz – udover at være en alsidig spiller – skyder rigtig gode procenter, også bag trepointslinjen,’ siger sportsdirektør Michael Piloz.

Chris Ortiz ser frem til en spændende sæson: ’Jeg glæder mig meget til en succesfuld sæson. Min plan er at hjælpe holdet med at vinde så mange kampe som vi kan – jeg ser også frem til en god atmosfære, hvor alle hjælper alle. Jeg ved klubben har en meget succesfuld baggrund så jeg vil medbringe min vindermentalitet bidrage til titlerne. Som alle andre vil jeg vinde – og have det sjovt, mens jeg gør det,’ siger Chris Ortiz.

Ortiz forventes til Danmark midt i den kommende uge og tilslutter sig en Bearstrup, der nu består af 13 spillere. Ortiz er den anden nye udenlandske profil efter David Efianayi.

 

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE