Bakken Bears henter Chris Ortiz

Chris Ortiz – en 26-årig, 203 cm høj power forward – skal spille for Bakken Bears I sæsonen 2019/20. Ortiz har spillet college-basketball for Kent State og i sin professionelle karriere er det blevet til ophold i Cypern og Finland, mens han hver sommer har spillet i Puerto Ricos liga. De seneste to sæsoner har han spillet i den finske Korisliiga – først hos Lapuan Korikobrat og dernæst i Helsinki Seagulls. I sæsonen 2018/19 scorede han 15,4 point og tog 6,2 rebounds i hovedstadsklubben.

’Ortiz er et rigtig fint supplement til vores store folk Ryan Evans og Michel Diouf, idet han kan spille sammen med begge de to andre, hvilket giver god fleksibilitet. Vi har især bemærket, at Ortiz – udover at være en alsidig spiller – skyder rigtig gode procenter, også bag trepointslinjen,’ siger sportsdirektør Michael Piloz.

Chris Ortiz ser frem til en spændende sæson: ’Jeg glæder mig meget til en succesfuld sæson. Min plan er at hjælpe holdet med at vinde så mange kampe som vi kan – jeg ser også frem til en god atmosfære, hvor alle hjælper alle. Jeg ved klubben har en meget succesfuld baggrund så jeg vil medbringe min vindermentalitet bidrage til titlerne. Som alle andre vil jeg vinde – og have det sjovt, mens jeg gør det,’ siger Chris Ortiz.

Ortiz forventes til Danmark midt i den kommende uge og tilslutter sig en Bearstrup, der nu består af 13 spillere. Ortiz er den anden nye udenlandske profil efter David Efianayi.

 

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE