Fredag på Fyn

Onsdag spillede Bakken Bears europæisk kamp på hjemmebane og allerede fredag gælder det Basketligakamp på Sydfyn mod Svendborg Rabbits. Fynboerne har ikke spillet i godt en uge, og Bakken Bears skal grave dybt i det fysiske og mentale lager for at holdet kan byde Rabbits op til dans efter en hård onsdagskamp.

Bakken Bears skal forsvare førstepladsen og en status som ubesejret i Basketligaen, mens Svendborg er kommet lidt mere svingende fra start. Rabbits har slået Næstved efter en flot kamp, men kan forklare ustabiliteten med markante udskiftninger i spillertruppen, hvor to udenlandske profiler blev skiftet kort inde i sæsonen, kombineret med en skade til holdets indtil videre bedste rebounder, Jacob Enevold.

De nye profiler hedder Myck Kabongo, der har en fremragende collegekarriere bag sig, Durell Vinson, der er en af ligaens bedste reboundere gennem tiden, Zach Charles, der spiller sin anden sæson på Fyn og Sidney Umude, der kommer til at være afgørende for Rabbits. Fælles for de fire er dog, at de ikke snitter et tocifret antal point for de fynske kaniner – men det er afgjort et spørgsmål om tid før det er tilfældet. Mest scorende for fynboerne er førnævnte Enevold (13,3 point) og den tidligere Bearsspiller Sebastian Åris (12,8). Peter Møller er tredjemest scorende med 10,5 point pr. kamp. Udover de nævnte er en anden tidligere bjørn, Mikkel Plannthin, samt den tidligere HIC-spiller Oscar Jørgensen profiler hos Rabbits.

Hos Bakken Bears skal holde tilbage på sporet efter en hård kamp mod ungarske Egis Körmend. Bears spillede langt hen ad vejen en fin kamp, men desværre var ungarerne stærkest, da kampen skulle afgøres.

Der er tip off kl. 19.00 i Svendborg Idrætscenter.

 

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE