Ny rejse venter fredag

Hver dag byder på dine opgaver for Bakken Bears-spillerne. Tirsdag en lang rejse med tre forskellige fly til Joensuu i Finland, onsdag en hård kamp samme sted, torsdag hjemrejse fra Finland, og fredag sætter holdet sig så ind i en bus for at køre til Nørrebro, hvor Copenhagen tager imod i en kamp i Basketligaen.

Copenhagen Basketball er den første klub Bakken Bears møder for anden gang i indeværende sæson. Den allerførste kamp i sæsonen – i den sidste del af september – var mod hovedstadsklubben, og på trods af at Bears blot førte 49-43 ved pausen, blev det til en forholdsvis sikker sejr på 104-75.

Copenhagen har hentet to sejre i ni kampe og ligger dermed nummer to i Basketligaens Pro B. Sejrene er kommet mod Værløse og BK Amager. Efter nogle klare nederlag mod hold i Pro A, blev det til ærgerlige nederlag mod såvel Wolfpack og EBAA.

Copenhagen har som den første klub i ligaen været igennem et trænerskifte. Ud er gået head coach Mladen Ostojic – erstattet af Kostka Parlade-Galindez, assisteret af Jeffrey Fawme.

Profilerne hos Copenhagen er Filip Rajovic og Pat Burke, der er nummer tre og fire på Basketligaens topscorerlisten med hhv. 20,3 og 19,9 point pr. kamp. Rajovic er samtidig den spiller på holdet med flest assists (4,8 pr. kamp), mens Burke har flest rebounds (6,6).

Der er tip off 18:30 i Nørrebrohallen. Efter den kamp er næste opgave onsdag den 27. på hjemmebane mod Legia Warszawa, hvorefter godt en uges kamppause venter.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE