Ny rejse venter fredag

Hver dag byder på dine opgaver for Bakken Bears-spillerne. Tirsdag en lang rejse med tre forskellige fly til Joensuu i Finland, onsdag en hård kamp samme sted, torsdag hjemrejse fra Finland, og fredag sætter holdet sig så ind i en bus for at køre til Nørrebro, hvor Copenhagen tager imod i en kamp i Basketligaen.

Copenhagen Basketball er den første klub Bakken Bears møder for anden gang i indeværende sæson. Den allerførste kamp i sæsonen – i den sidste del af september – var mod hovedstadsklubben, og på trods af at Bears blot førte 49-43 ved pausen, blev det til en forholdsvis sikker sejr på 104-75.

Copenhagen har hentet to sejre i ni kampe og ligger dermed nummer to i Basketligaens Pro B. Sejrene er kommet mod Værløse og BK Amager. Efter nogle klare nederlag mod hold i Pro A, blev det til ærgerlige nederlag mod såvel Wolfpack og EBAA.

Copenhagen har som den første klub i ligaen været igennem et trænerskifte. Ud er gået head coach Mladen Ostojic – erstattet af Kostka Parlade-Galindez, assisteret af Jeffrey Fawme.

Profilerne hos Copenhagen er Filip Rajovic og Pat Burke, der er nummer tre og fire på Basketligaens topscorerlisten med hhv. 20,3 og 19,9 point pr. kamp. Rajovic er samtidig den spiller på holdet med flest assists (4,8 pr. kamp), mens Burke har flest rebounds (6,6).

Der er tip off 18:30 i Nørrebrohallen. Efter den kamp er næste opgave onsdag den 27. på hjemmebane mod Legia Warszawa, hvorefter godt en uges kamppause venter.

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE