Ny rejse venter fredag

Hver dag byder på dine opgaver for Bakken Bears-spillerne. Tirsdag en lang rejse med tre forskellige fly til Joensuu i Finland, onsdag en hård kamp samme sted, torsdag hjemrejse fra Finland, og fredag sætter holdet sig så ind i en bus for at køre til Nørrebro, hvor Copenhagen tager imod i en kamp i Basketligaen.

Copenhagen Basketball er den første klub Bakken Bears møder for anden gang i indeværende sæson. Den allerførste kamp i sæsonen – i den sidste del af september – var mod hovedstadsklubben, og på trods af at Bears blot førte 49-43 ved pausen, blev det til en forholdsvis sikker sejr på 104-75.

Copenhagen har hentet to sejre i ni kampe og ligger dermed nummer to i Basketligaens Pro B. Sejrene er kommet mod Værløse og BK Amager. Efter nogle klare nederlag mod hold i Pro A, blev det til ærgerlige nederlag mod såvel Wolfpack og EBAA.

Copenhagen har som den første klub i ligaen været igennem et trænerskifte. Ud er gået head coach Mladen Ostojic – erstattet af Kostka Parlade-Galindez, assisteret af Jeffrey Fawme.

Profilerne hos Copenhagen er Filip Rajovic og Pat Burke, der er nummer tre og fire på Basketligaens topscorerlisten med hhv. 20,3 og 19,9 point pr. kamp. Rajovic er samtidig den spiller på holdet med flest assists (4,8 pr. kamp), mens Burke har flest rebounds (6,6).

Der er tip off 18:30 i Nørrebrohallen. Efter den kamp er næste opgave onsdag den 27. på hjemmebane mod Legia Warszawa, hvorefter godt en uges kamppause venter.

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE