Ny rejse venter fredag

Hver dag byder på dine opgaver for Bakken Bears-spillerne. Tirsdag en lang rejse med tre forskellige fly til Joensuu i Finland, onsdag en hård kamp samme sted, torsdag hjemrejse fra Finland, og fredag sætter holdet sig så ind i en bus for at køre til Nørrebro, hvor Copenhagen tager imod i en kamp i Basketligaen.

Copenhagen Basketball er den første klub Bakken Bears møder for anden gang i indeværende sæson. Den allerførste kamp i sæsonen – i den sidste del af september – var mod hovedstadsklubben, og på trods af at Bears blot førte 49-43 ved pausen, blev det til en forholdsvis sikker sejr på 104-75.

Copenhagen har hentet to sejre i ni kampe og ligger dermed nummer to i Basketligaens Pro B. Sejrene er kommet mod Værløse og BK Amager. Efter nogle klare nederlag mod hold i Pro A, blev det til ærgerlige nederlag mod såvel Wolfpack og EBAA.

Copenhagen har som den første klub i ligaen været igennem et trænerskifte. Ud er gået head coach Mladen Ostojic – erstattet af Kostka Parlade-Galindez, assisteret af Jeffrey Fawme.

Profilerne hos Copenhagen er Filip Rajovic og Pat Burke, der er nummer tre og fire på Basketligaens topscorerlisten med hhv. 20,3 og 19,9 point pr. kamp. Rajovic er samtidig den spiller på holdet med flest assists (4,8 pr. kamp), mens Burke har flest rebounds (6,6).

Der er tip off 18:30 i Nørrebrohallen. Efter den kamp er næste opgave onsdag den 27. på hjemmebane mod Legia Warszawa, hvorefter godt en uges kamppause venter.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE