Bamsekast til fordel for børnenes kontor

Bakken Bears og Jutlander Bank inviterer til Teddy Bear Toss.
”Det er en god event, som betyder enormt meget for vores årlige juleuddeling til de familier, der ikke selv har råd,” fortæller Hanne Lange, der er daglig leder hos Børnenes Kontor i Aarhus.

Den event, hun omtaler, er basketballklubben Bakken Bears årlige ”Bear Toss”, som i år finder sted torsdag den 5. december. Når Bakken Bears får deres første trepointscoring, så må tilskuerne kaste medbragte – eller købte i Vejlby-Risskov Hallen – bamser ud på banen under kampen. Alle bamserne vil herefter samles op og doneres til Børnenes Kontor, hvor de vil blive lagt i de julegaver, som organisationen hvert år giver til de børn og familier, der får julehjælp.

Hanne Langes og Børnenes Kontors begejstring deles af Bakken Bears. Det er ikke et event, der handler om at sætte fokus på Bakken Bears. Det handler om det arbejde, som Børnenes Kontor laver.

”Det giver glæde, og det giver gavn. Og så er det en fed måde at støtte på. Det betyder rigtig meget for os, at vi kan få lov til at sætte fokus på dem, der ikke har råd til julen,” fortæller Anders Amby, Game Operation Manager for Bakken Bears.

Og sidste år var det ikke kun under kampen, at Bakken Bears så bamserne flyve. Spillerne var nemlig også med til at dele gaverne ud til familierne sammen med Børnenes Kontor. Anders Amby håber, at de kan gøre det igen i år.

”Vi har kamp i udlandet den 18. december og kamp igen den 20., og uddelingen er den 20., så det er ikke sikkert, at spillerne kan nå det. Men vi vil gøre, hvad vi kan, for at få det til at ske.”

Halv pris på kampbilletter
Når kampen spilles den 5. december, vil billetterne kun koste det halve af, hvad de plejer. Det er gjort muligt, fordi Bakken Bears’ hovedsponsor, Jutlander Bank, har betalt halvdelen af alle billetter.

”Jutlander Bank vil rigtig gerne hjælpe til i sådan en god sag mellem Bakken Bears og Børnenes Kontor,” fortæller René Astrup, der er marketingchef hos Jutlander Bank.

Udover at betale halvdelen af billetterne så har Jutlander Bank sammen med Bakken Bears også sørget for de 600 bamser, der vil være til at købe i Vejlby-Risskov Hallen, når kampen skal spilles.

”Der ligger et socialt ansvar i at hjælpe de her familier, og det ansvar vil vi gerne påtage os hos Jutlander Bank,” slutter René Astrup.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE