Bamsekast til fordel for børnenes kontor

Bakken Bears og Jutlander Bank inviterer til Teddy Bear Toss.
”Det er en god event, som betyder enormt meget for vores årlige juleuddeling til de familier, der ikke selv har råd,” fortæller Hanne Lange, der er daglig leder hos Børnenes Kontor i Aarhus.

Den event, hun omtaler, er basketballklubben Bakken Bears årlige ”Bear Toss”, som i år finder sted torsdag den 5. december. Når Bakken Bears får deres første trepointscoring, så må tilskuerne kaste medbragte – eller købte i Vejlby-Risskov Hallen – bamser ud på banen under kampen. Alle bamserne vil herefter samles op og doneres til Børnenes Kontor, hvor de vil blive lagt i de julegaver, som organisationen hvert år giver til de børn og familier, der får julehjælp.

Hanne Langes og Børnenes Kontors begejstring deles af Bakken Bears. Det er ikke et event, der handler om at sætte fokus på Bakken Bears. Det handler om det arbejde, som Børnenes Kontor laver.

”Det giver glæde, og det giver gavn. Og så er det en fed måde at støtte på. Det betyder rigtig meget for os, at vi kan få lov til at sætte fokus på dem, der ikke har råd til julen,” fortæller Anders Amby, Game Operation Manager for Bakken Bears.

Og sidste år var det ikke kun under kampen, at Bakken Bears så bamserne flyve. Spillerne var nemlig også med til at dele gaverne ud til familierne sammen med Børnenes Kontor. Anders Amby håber, at de kan gøre det igen i år.

”Vi har kamp i udlandet den 18. december og kamp igen den 20., og uddelingen er den 20., så det er ikke sikkert, at spillerne kan nå det. Men vi vil gøre, hvad vi kan, for at få det til at ske.”

Halv pris på kampbilletter
Når kampen spilles den 5. december, vil billetterne kun koste det halve af, hvad de plejer. Det er gjort muligt, fordi Bakken Bears’ hovedsponsor, Jutlander Bank, har betalt halvdelen af alle billetter.

”Jutlander Bank vil rigtig gerne hjælpe til i sådan en god sag mellem Bakken Bears og Børnenes Kontor,” fortæller René Astrup, der er marketingchef hos Jutlander Bank.

Udover at betale halvdelen af billetterne så har Jutlander Bank sammen med Bakken Bears også sørget for de 600 bamser, der vil være til at købe i Vejlby-Risskov Hallen, når kampen skal spilles.

”Der ligger et socialt ansvar i at hjælpe de her familier, og det ansvar vil vi gerne påtage os hos Jutlander Bank,” slutter René Astrup.

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE