Bamsekast til fordel for børnenes kontor

Bakken Bears og Jutlander Bank inviterer til Teddy Bear Toss.
”Det er en god event, som betyder enormt meget for vores årlige juleuddeling til de familier, der ikke selv har råd,” fortæller Hanne Lange, der er daglig leder hos Børnenes Kontor i Aarhus.

Den event, hun omtaler, er basketballklubben Bakken Bears årlige ”Bear Toss”, som i år finder sted torsdag den 5. december. Når Bakken Bears får deres første trepointscoring, så må tilskuerne kaste medbragte – eller købte i Vejlby-Risskov Hallen – bamser ud på banen under kampen. Alle bamserne vil herefter samles op og doneres til Børnenes Kontor, hvor de vil blive lagt i de julegaver, som organisationen hvert år giver til de børn og familier, der får julehjælp.

Hanne Langes og Børnenes Kontors begejstring deles af Bakken Bears. Det er ikke et event, der handler om at sætte fokus på Bakken Bears. Det handler om det arbejde, som Børnenes Kontor laver.

”Det giver glæde, og det giver gavn. Og så er det en fed måde at støtte på. Det betyder rigtig meget for os, at vi kan få lov til at sætte fokus på dem, der ikke har råd til julen,” fortæller Anders Amby, Game Operation Manager for Bakken Bears.

Og sidste år var det ikke kun under kampen, at Bakken Bears så bamserne flyve. Spillerne var nemlig også med til at dele gaverne ud til familierne sammen med Børnenes Kontor. Anders Amby håber, at de kan gøre det igen i år.

”Vi har kamp i udlandet den 18. december og kamp igen den 20., og uddelingen er den 20., så det er ikke sikkert, at spillerne kan nå det. Men vi vil gøre, hvad vi kan, for at få det til at ske.”

Halv pris på kampbilletter
Når kampen spilles den 5. december, vil billetterne kun koste det halve af, hvad de plejer. Det er gjort muligt, fordi Bakken Bears’ hovedsponsor, Jutlander Bank, har betalt halvdelen af alle billetter.

”Jutlander Bank vil rigtig gerne hjælpe til i sådan en god sag mellem Bakken Bears og Børnenes Kontor,” fortæller René Astrup, der er marketingchef hos Jutlander Bank.

Udover at betale halvdelen af billetterne så har Jutlander Bank sammen med Bakken Bears også sørget for de 600 bamser, der vil være til at købe i Vejlby-Risskov Hallen, når kampen skal spilles.

”Der ligger et socialt ansvar i at hjælpe de her familier, og det ansvar vil vi gerne påtage os hos Jutlander Bank,” slutter René Astrup.

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears
16 maj 2022

Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears

No surprise: Sahlertz er holdspilleren! Hvert år udnævnes Årets Holdspiller i Bakken Bears. Det er...
NEWS ARCHIVE