Randers-trilogi indledes mandag

I løbet af bare 13 dage har Bakken Bears fornøjelsen af hele tre ture mod nord, hvor holdet skal møde Randers Cimbria i Arena Randers. Dels to opgør i Basketligaen og dels en pokalsemifinale. Første Basketligaopgør er mandag aften.

Det er Basketligaens nummer et og to, der mødes mandag. Både Bakken Bears og Randers Cimbria har 13 sejre – i hhv. 14 og 16 kampe. Horsens IC på tredjepladsen har ligeledes 13 sejre, men efter 15 opgør. Der er langt ned til holdene på fjerde- og femtepladsen. Svendborg Rabbits og Team Fog Næstved har begge spillet 16 kampe og har hhv. 9 og 8 sejre. Basketligaen kan således komme nærmere en afklaring af hvem, der slutter på førstepladsen i løbet af de kommende uger, hvor Bears først spiller i Randers (13/1), derefter i Horsens (23/1) og slutteligt igen i Randers (25/1), mens HIC i den samme periode spiller i Næstved (16/1) og i Svendborg (25/1). På januar måneds næstsidste dag mødes HIC og Randers Cimbria så på førstnævntes hjemmebane.

De mange spændende ligakampe krydres af to pokalsemifinaler i den kommende weekend, hvor Randers tager imod Bakken Bears (17/1) og Næstved møder Horsens IC (18/1). Så topholdene får set noget til hinanden i løbet af januar måned.

Bears åbnede januar måned med udekampe i Falcon (3/1 – sejr 94-67), Lissabon (7/1 – nederlag mod Benfica 79-90) og Værløse (10/1 – sejr på 85-71). Udover den kommende uges to udekampe i Randers byder programmet på en FIBA Europe Cup-kamp i Bayreuth, ligakampen i Horsens og den tredje visit i Randers inden der står en hjemmebanekamp på programmet den 29. januar (mod Spirou fra Charleroi).

Cimbria har fået en imponerende tilføjelse i for af den franske center Jonathan Jeanne, der på 27 minutters spilletid snitter 17,6 point og 8,8 rebounds. Det tidligere NBA-emne ligner en spiller, der virkelig har fået gang i sin professionelle karriere i det kronjyske. Cimbria har netop tilføjet Adjehi Baru på 206 cm. Baru har tidligere spillet i SISU, og er fysisk stærkere end Jeanne. Han kommer til at komplettere franskmanden rigtig fint, men det forventes ikke hans papirer bliver klar til mandagens kamp.

Branley Bynum, der også spillede i Cimbria i sidste sæson, har også gang i en virkelig flot sæson. Han scorede 16,3 point og tager samtidig 5,4 rebounds. Bynum er dygtig til at få spillet til at glide. Armenske Corey Silverström er en rigtig dygtig point guard, danske Rasmus Bach er fortsat efter sin rigtig positive første sæson og snitter 13,1 point samt 6,8 rebounds.

Fra bænken har Randers dygtige og erfarne danske spillere i Chris Nielsen, Oliver Strøh, Casper Stage samt den nytilføjede Alan Voskuil. Sidstnævnte har baseret sin imponerende karriere ved et dræbende skud fra distancen, og han skal ikke have luft overhovedet.

Bears havde Adama Darboe ude af den seneste kampe, og landsholdsguarden kommer næppe i kamp mandag. De øvrige spillere er fit for fight, og der venter de to hold et spændende opgør mandag kl. 18:30. Alle andre kan se med på Fanseat.com

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE