Bears uden tilskuere fredag

Bakken Bears spiller uden tilskuere

Som alle andre har vi fulgt den eskalerede situation omkring spredningen af Covid-19. I lyset af de skærpede udmeldinger har vi besluttet, at fredagens kamp mod Horsens IC spilles uden tilskuere og samarbejdspartnere.

I forvejen ville kapaciteten være skåret betragteligt ned for at leve op til anbefalingerne om maksimalt at samle 1000 personer. Vi kan ikke på forsvarlig vis afvikle kampen og samtidig leve op til anbefalingerne om afstand mellem publikum, etc. Primært ønsker vi ikke at tage ansvaret for at nogle af vores kunder pådrager sig smitte i forbindelse med en kamp i Vejlby-Risskov Hallen, sekundært har vi et ansvar overfor vores spillere i forhold til at minimere risikoen for smitte.

Vi håber på jeres forståelse for den højst alvorlige og usædvanlige situation, og ser frem til snarest muligt igen at byde jer velkommen i Vejlby-Risskov Hallen.

Alle billetkøbere vil få refunderet deres køb. Beløbet føres automatisk tilbage til alle, der har købt via betalingskort eller mobile pay. Hvis du har spørgsmål i den anledning, er du velkommen til at henvende dig til Anders Amby, an@bakkenbears.com

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE