Bears tager imod London Lions i træningskamp med tilskuere

Søndag den 6. september møder Bakken Bears de forsvarende vicemestre fra England. Kampen bliver spillet i Vejlby-Risskov Hallen med adgang for tilskuere.

Om godt en uge kan man for første gang i lang tid høre klapsalver og jubel fra sponsorere og sæsonkortholdere på tribunerne, når de århusianske bjørne møder løverne fra London på hjemmebane. Helt præcist er der tip-off søndag den 6. september klokken 14.00.

Ligesom Bears kæmper London Lions for at kvalificere sig til Champions League. Så det er en træningskamp, som er vigtig for begge hold i forberedelserne til den nye sæson.

Lions kommer med NBA-erfaring
London-klubben satser stort på at kvalificere sig til Champions League i den kommende sæson, som er lige rundt om hjørnet. Det ses tydeligt på de forstærkninger, som Lions har tilføjet til deres trup. De har blandt andet hentet 32-årige DeAndre Liggins og 31-årige Byron Mullens, som tilsammen har 378 NBA-kampe på CV’et.

Der er altså ingen tvivl om, at det er en stærk modstander, som Bakken Bears møder om en uges tid. Og eftersom begge hold har vigtige kvalifikationskampe i vente, er der lagt op til en kamp med høj intensitet og et højt niveau for tilskuerne.

Sponsorere og sæsonkortholdere prioriteres
For at overholde alle regler og procedurer i forhold til Covid-19, må der i øjeblikket ikke være mere end 500 personer i hallen. Derfor er klubben nødsaget til at prioritere samarbejdspartnere og sæsonkortholdere, når der skal fordeles billetter til kampen. Sæsonkortholdere vil modtage en mail om tilmelding til kampen mod London Lions.

Resterende billetter frigives på torsdag
Hvis der mod forventning skulle være billetter i overskud, vil disse blive sat til salg på torsdag den 3. september. Nærmere info følger på dagen.

Hvis du vil være sikker på at kunne se kampen, kan du købe et sæsonkort her.

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE