Bears tager imod London Lions i træningskamp med tilskuere

Søndag den 6. september møder Bakken Bears de forsvarende vicemestre fra England. Kampen bliver spillet i Vejlby-Risskov Hallen med adgang for tilskuere.

Om godt en uge kan man for første gang i lang tid høre klapsalver og jubel fra sponsorere og sæsonkortholdere på tribunerne, når de århusianske bjørne møder løverne fra London på hjemmebane. Helt præcist er der tip-off søndag den 6. september klokken 14.00.

Ligesom Bears kæmper London Lions for at kvalificere sig til Champions League. Så det er en træningskamp, som er vigtig for begge hold i forberedelserne til den nye sæson.

Lions kommer med NBA-erfaring
London-klubben satser stort på at kvalificere sig til Champions League i den kommende sæson, som er lige rundt om hjørnet. Det ses tydeligt på de forstærkninger, som Lions har tilføjet til deres trup. De har blandt andet hentet 32-årige DeAndre Liggins og 31-årige Byron Mullens, som tilsammen har 378 NBA-kampe på CV’et.

Der er altså ingen tvivl om, at det er en stærk modstander, som Bakken Bears møder om en uges tid. Og eftersom begge hold har vigtige kvalifikationskampe i vente, er der lagt op til en kamp med høj intensitet og et højt niveau for tilskuerne.

Sponsorere og sæsonkortholdere prioriteres
For at overholde alle regler og procedurer i forhold til Covid-19, må der i øjeblikket ikke være mere end 500 personer i hallen. Derfor er klubben nødsaget til at prioritere samarbejdspartnere og sæsonkortholdere, når der skal fordeles billetter til kampen. Sæsonkortholdere vil modtage en mail om tilmelding til kampen mod London Lions.

Resterende billetter frigives på torsdag
Hvis der mod forventning skulle være billetter i overskud, vil disse blive sat til salg på torsdag den 3. september. Nærmere info følger på dagen.

Hvis du vil være sikker på at kunne se kampen, kan du købe et sæsonkort her.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE