Bears tager overlegen sejr mod London Lions

Bakken Bears vinder 105-88 over London Lions i en kamp, hvor det blot var et spørgsmål om sejrens størrelse.

For første gang i mange måneder var der igen adgang for tilskuere i Vejlby-Risskov Hallen, da Bakken Bears tog imod løverne fra London i en træningskamp. Men på trods af at der ikke var det store på spil for de to hold, fik hjemmepublikum bestemt valuta for pengene til dagens kamp.
Det var et meget motiveret Bears-hold, som mødte op i dag. De startede kampen med bulder og brag, hvilket resulterede i en føring på 57-38 ved halvleg. Bjørnene fortsatte de gode takter i 3. quarter, hvor de sluttede med at føre med hele 28 point.
 
Comeback til DeVaughn
DeVaughn Akoon-Purcell gjorde comeback i Bears-trøjen, hvilket selvfølgelig vakte stor begejstring blandt de fremmødte Bears-fans. Den hjemvendte bjørnesøn skulle bruge et par skud på at komme i gang, men da han først havde skudt sig varm, så han sig ikke tilbage. Han forkælede publikum med hele 23 point – herunder en masse 3’ere og et rigtigt power-dunk.
 
QJ Peterson blev topscorer
QJ Peterson leverede også en rigtig flot indsats i dagens kamp. Han lavede blandt andet 8 point i de sidste to minutter af 3. quarter og endte med at blive dagens topscorer med 26 point. I fjerde og sidste quarter løftede Bears lidt på speederen, hvilket endte ud en hjemmesejr på 105-88.
Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE