Bears tager overlegen sejr mod London Lions

Bakken Bears vinder 105-88 over London Lions i en kamp, hvor det blot var et spørgsmål om sejrens størrelse.

For første gang i mange måneder var der igen adgang for tilskuere i Vejlby-Risskov Hallen, da Bakken Bears tog imod løverne fra London i en træningskamp. Men på trods af at der ikke var det store på spil for de to hold, fik hjemmepublikum bestemt valuta for pengene til dagens kamp.
Det var et meget motiveret Bears-hold, som mødte op i dag. De startede kampen med bulder og brag, hvilket resulterede i en føring på 57-38 ved halvleg. Bjørnene fortsatte de gode takter i 3. quarter, hvor de sluttede med at føre med hele 28 point.
 
Comeback til DeVaughn
DeVaughn Akoon-Purcell gjorde comeback i Bears-trøjen, hvilket selvfølgelig vakte stor begejstring blandt de fremmødte Bears-fans. Den hjemvendte bjørnesøn skulle bruge et par skud på at komme i gang, men da han først havde skudt sig varm, så han sig ikke tilbage. Han forkælede publikum med hele 23 point – herunder en masse 3’ere og et rigtigt power-dunk.
 
QJ Peterson blev topscorer
QJ Peterson leverede også en rigtig flot indsats i dagens kamp. Han lavede blandt andet 8 point i de sidste to minutter af 3. quarter og endte med at blive dagens topscorer med 26 point. I fjerde og sidste quarter løftede Bears lidt på speederen, hvilket endte ud en hjemmesejr på 105-88.
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE