Sæsonen indledes mod Copenhagen

Bakken Bears har allerede spillet de første officielle kampe i 2020/21-sæsonen, men lørdag indledes titelforsvaret i Basketligaen, når Copenhagen Basketball gæster Vejlby-Risskov Hallen.

Basketligatitlen blev sikret, da Basketligaen sammen med resten af samfundet lukkede ned midt i marts, og det bliver under næsten lige så mærkelige vilkår, når den nye sæson indledes. Om end det naturligvis er en afgørende forskel, at der rent faktisk spilles basketball, så bliver det med klare begrænsninger ift tilskueres mulighed for at overvære kampene.

Bakken Bears har en smal trup til kampen mod Copenhagen, idet to af de spillere, der var med til at sikre kvalifikation til Basketball Champions League, har forladt Aarhus til fordel for mere lukrative aftaler. Det drejer sig om DeVaughn Akoon-Purcell, der er rejst til Tofas i Tyrkiet, og Justin Dentmon, hvis fremtidige destination endnu ikke er kendt.

De to spilleres afgang åbner for spilletid til Bakken Bears’ unge spillere, primært Anton Harbo og Magnus Møllgaard, der begge fik spilletid i Champions League-kampene på Cypern.

Copenhagen har som alle andre hold ændret deres hold i løbet af sommeren. Nye profiler hos københavnerne er center Tyler Creammer, der sammen med tilbagevendte Pat Burke skal være inside-profilerne. Copenhagen har også hentet Nicklas Jønsson ind – han var i sidste sæson topscorer fra Falcon, da holdet mødte Bakken Bears i pokalturneringen, lige Viktor Lorenzen er hentet tilbage efter en sæson hos Wolfpack.

Der er tip off kl. 16:00 i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE