Sæsonen indledes mod Copenhagen

Bakken Bears har allerede spillet de første officielle kampe i 2020/21-sæsonen, men lørdag indledes titelforsvaret i Basketligaen, når Copenhagen Basketball gæster Vejlby-Risskov Hallen.

Basketligatitlen blev sikret, da Basketligaen sammen med resten af samfundet lukkede ned midt i marts, og det bliver under næsten lige så mærkelige vilkår, når den nye sæson indledes. Om end det naturligvis er en afgørende forskel, at der rent faktisk spilles basketball, så bliver det med klare begrænsninger ift tilskueres mulighed for at overvære kampene.

Bakken Bears har en smal trup til kampen mod Copenhagen, idet to af de spillere, der var med til at sikre kvalifikation til Basketball Champions League, har forladt Aarhus til fordel for mere lukrative aftaler. Det drejer sig om DeVaughn Akoon-Purcell, der er rejst til Tofas i Tyrkiet, og Justin Dentmon, hvis fremtidige destination endnu ikke er kendt.

De to spilleres afgang åbner for spilletid til Bakken Bears’ unge spillere, primært Anton Harbo og Magnus Møllgaard, der begge fik spilletid i Champions League-kampene på Cypern.

Copenhagen har som alle andre hold ændret deres hold i løbet af sommeren. Nye profiler hos københavnerne er center Tyler Creammer, der sammen med tilbagevendte Pat Burke skal være inside-profilerne. Copenhagen har også hentet Nicklas Jønsson ind – han var i sidste sæson topscorer fra Falcon, da holdet mødte Bakken Bears i pokalturneringen, lige Viktor Lorenzen er hentet tilbage efter en sæson hos Wolfpack.

Der er tip off kl. 16:00 i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE