Sæsonen indledes mod Copenhagen

Bakken Bears har allerede spillet de første officielle kampe i 2020/21-sæsonen, men lørdag indledes titelforsvaret i Basketligaen, når Copenhagen Basketball gæster Vejlby-Risskov Hallen.

Basketligatitlen blev sikret, da Basketligaen sammen med resten af samfundet lukkede ned midt i marts, og det bliver under næsten lige så mærkelige vilkår, når den nye sæson indledes. Om end det naturligvis er en afgørende forskel, at der rent faktisk spilles basketball, så bliver det med klare begrænsninger ift tilskueres mulighed for at overvære kampene.

Bakken Bears har en smal trup til kampen mod Copenhagen, idet to af de spillere, der var med til at sikre kvalifikation til Basketball Champions League, har forladt Aarhus til fordel for mere lukrative aftaler. Det drejer sig om DeVaughn Akoon-Purcell, der er rejst til Tofas i Tyrkiet, og Justin Dentmon, hvis fremtidige destination endnu ikke er kendt.

De to spilleres afgang åbner for spilletid til Bakken Bears’ unge spillere, primært Anton Harbo og Magnus Møllgaard, der begge fik spilletid i Champions League-kampene på Cypern.

Copenhagen har som alle andre hold ændret deres hold i løbet af sommeren. Nye profiler hos københavnerne er center Tyler Creammer, der sammen med tilbagevendte Pat Burke skal være inside-profilerne. Copenhagen har også hentet Nicklas Jønsson ind – han var i sidste sæson topscorer fra Falcon, da holdet mødte Bakken Bears i pokalturneringen, lige Viktor Lorenzen er hentet tilbage efter en sæson hos Wolfpack.

Der er tip off kl. 16:00 i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE