Sæsonen indledes mod Copenhagen

Bakken Bears har allerede spillet de første officielle kampe i 2020/21-sæsonen, men lørdag indledes titelforsvaret i Basketligaen, når Copenhagen Basketball gæster Vejlby-Risskov Hallen.

Basketligatitlen blev sikret, da Basketligaen sammen med resten af samfundet lukkede ned midt i marts, og det bliver under næsten lige så mærkelige vilkår, når den nye sæson indledes. Om end det naturligvis er en afgørende forskel, at der rent faktisk spilles basketball, så bliver det med klare begrænsninger ift tilskueres mulighed for at overvære kampene.

Bakken Bears har en smal trup til kampen mod Copenhagen, idet to af de spillere, der var med til at sikre kvalifikation til Basketball Champions League, har forladt Aarhus til fordel for mere lukrative aftaler. Det drejer sig om DeVaughn Akoon-Purcell, der er rejst til Tofas i Tyrkiet, og Justin Dentmon, hvis fremtidige destination endnu ikke er kendt.

De to spilleres afgang åbner for spilletid til Bakken Bears’ unge spillere, primært Anton Harbo og Magnus Møllgaard, der begge fik spilletid i Champions League-kampene på Cypern.

Copenhagen har som alle andre hold ændret deres hold i løbet af sommeren. Nye profiler hos københavnerne er center Tyler Creammer, der sammen med tilbagevendte Pat Burke skal være inside-profilerne. Copenhagen har også hentet Nicklas Jønsson ind – han var i sidste sæson topscorer fra Falcon, da holdet mødte Bakken Bears i pokalturneringen, lige Viktor Lorenzen er hentet tilbage efter en sæson hos Wolfpack.

Der er tip off kl. 16:00 i Vejlby-Risskov Hallen.

 

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE