Bears mod Amager – uden tilskuere

Bakken Bears spiller lørdag sæsonens 11. kamp i Basketligaen. Modstanderen hedder BK Amager, og det bliver den første kamp i Vejlby-Risskov Hallen uden tilskuere oven på de lokale restriktioner, der har ramt samfundet bredt, herunder elitesporten.

Bakken Bears ligger øverst i Basketligatabellen med ni sejre og oven på to nederlag i træk til Randers Cimbria, er der nu skabt en smule luft til konkurrenterne. Lørdagens modstander BK Amager ligger omvendt nr. 10 i Basketligaen med blot en sejr i ti kampe.

Det er anden gang holdene mødes i denne sæson. Bakken Bears vandt overbevisende 128-59 i Amagerhallen i en kamp, der nok især huskes for at bjørnene satte ny Basketligarekord med imponerende 26 trepointscoringer.

Det hører dog med til historien af BK Amagers topscorer, 18-årige Jonathan Klussmann (19,0 point, 38,5 % bag trepoinslinjen og 4,8 assists pr. kamp) og toprebounder Jordan Naughton (9,0 rebounds og 8,9 point) ikke var med i kampen.

De to er sammen med Oscar Quackenbush (16,8 point pr. kamp) profilerne på et Amagerhold, der har fået sæsonens enlige sejr i opgøret i slutningen af oktober mod Værløse (83-76). Amagerkanerne har spillet en del tætte kampe, bl.a. mod Bears Academy (83-84), Randers Cimbria (98-106) og senest i et knebent nederlag mod Copenhagen (78-85).

Bakken Bears har i ugens træninger været uden Thomas Lærke og Adama Darboe, der har været ude med skader og sygdom. Omvendt er der comeback til Morten Sahlertz, der sad ude i sidste weekends sejr ude mod Wolfpack og mulighed for debut til den danske landsholdsspiller Daniel Mortensen.

Der er tip off kl. 15:00 – kampen kan ses på Fanseat.com

 

Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE