Bears mod Amager – uden tilskuere

Bakken Bears spiller lørdag sæsonens 11. kamp i Basketligaen. Modstanderen hedder BK Amager, og det bliver den første kamp i Vejlby-Risskov Hallen uden tilskuere oven på de lokale restriktioner, der har ramt samfundet bredt, herunder elitesporten.

Bakken Bears ligger øverst i Basketligatabellen med ni sejre og oven på to nederlag i træk til Randers Cimbria, er der nu skabt en smule luft til konkurrenterne. Lørdagens modstander BK Amager ligger omvendt nr. 10 i Basketligaen med blot en sejr i ti kampe.

Det er anden gang holdene mødes i denne sæson. Bakken Bears vandt overbevisende 128-59 i Amagerhallen i en kamp, der nok især huskes for at bjørnene satte ny Basketligarekord med imponerende 26 trepointscoringer.

Det hører dog med til historien af BK Amagers topscorer, 18-årige Jonathan Klussmann (19,0 point, 38,5 % bag trepoinslinjen og 4,8 assists pr. kamp) og toprebounder Jordan Naughton (9,0 rebounds og 8,9 point) ikke var med i kampen.

De to er sammen med Oscar Quackenbush (16,8 point pr. kamp) profilerne på et Amagerhold, der har fået sæsonens enlige sejr i opgøret i slutningen af oktober mod Værløse (83-76). Amagerkanerne har spillet en del tætte kampe, bl.a. mod Bears Academy (83-84), Randers Cimbria (98-106) og senest i et knebent nederlag mod Copenhagen (78-85).

Bakken Bears har i ugens træninger været uden Thomas Lærke og Adama Darboe, der har været ude med skader og sygdom. Omvendt er der comeback til Morten Sahlertz, der sad ude i sidste weekends sejr ude mod Wolfpack og mulighed for debut til den danske landsholdsspiller Daniel Mortensen.

Der er tip off kl. 15:00 – kampen kan ses på Fanseat.com

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE