Bears mod Amager – uden tilskuere

Bakken Bears spiller lørdag sæsonens 11. kamp i Basketligaen. Modstanderen hedder BK Amager, og det bliver den første kamp i Vejlby-Risskov Hallen uden tilskuere oven på de lokale restriktioner, der har ramt samfundet bredt, herunder elitesporten.

Bakken Bears ligger øverst i Basketligatabellen med ni sejre og oven på to nederlag i træk til Randers Cimbria, er der nu skabt en smule luft til konkurrenterne. Lørdagens modstander BK Amager ligger omvendt nr. 10 i Basketligaen med blot en sejr i ti kampe.

Det er anden gang holdene mødes i denne sæson. Bakken Bears vandt overbevisende 128-59 i Amagerhallen i en kamp, der nok især huskes for at bjørnene satte ny Basketligarekord med imponerende 26 trepointscoringer.

Det hører dog med til historien af BK Amagers topscorer, 18-årige Jonathan Klussmann (19,0 point, 38,5 % bag trepoinslinjen og 4,8 assists pr. kamp) og toprebounder Jordan Naughton (9,0 rebounds og 8,9 point) ikke var med i kampen.

De to er sammen med Oscar Quackenbush (16,8 point pr. kamp) profilerne på et Amagerhold, der har fået sæsonens enlige sejr i opgøret i slutningen af oktober mod Værløse (83-76). Amagerkanerne har spillet en del tætte kampe, bl.a. mod Bears Academy (83-84), Randers Cimbria (98-106) og senest i et knebent nederlag mod Copenhagen (78-85).

Bakken Bears har i ugens træninger været uden Thomas Lærke og Adama Darboe, der har været ude med skader og sygdom. Omvendt er der comeback til Morten Sahlertz, der sad ude i sidste weekends sejr ude mod Wolfpack og mulighed for debut til den danske landsholdsspiller Daniel Mortensen.

Der er tip off kl. 15:00 – kampen kan ses på Fanseat.com

 

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne
16 maj 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne

Bakken Bears bragte sig torsdag foran 3-0 i finaleserien i Basketligaen, med en sejr...
Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears
16 maj 2024

Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears

Bakken Bears har indgået et samarbejde med verdens største sportstøjsmærke, Nike. Det sker som...
Street Festival & finale #3 torsdag
15 maj 2024

Street Festival & finale #3 torsdag

Bakken Bears har et fremragende udgangspunkt før torsdagens tredje hjemmekamp i Basketligaens finaler. Bjørnene...
NEWS ARCHIVE