Næstved gæster Aarhus lørdag

Efter den strålende sejr over Iberostar Tenerife og den efterfølgende skuffelse over at det ikke var nok til at kvalificere sig til top 16 i Basketball Champions League, skal Bakken Bears revanchere sig i de kommende kampe i Basketligaen. Første mulighed bliver lørdag, når der kommer besøg fra Team Fog Næstved, der er placeret på femtepladsen i Basketligaen.

Bakken Bears’ europæiske eventyr er overstået for denne gang, og så er det positivt, at der venter nogle spændende kampe mod Næstved, Randers Cimbria og Horsens i den kommende uge inden der venter en spændende pokalsemifinale mod Randers Cimbria.

Næstved har fået tilgang af den tidligere Bakken Bears-spiller Frederik Hougaard Nielsen, der kommer til at give sydsjællænderne et stort løft på point guardpladsen. Han har spillet i holdets seneste to sejre, begge over Bears Academy. Det var tætte kampe, hvilke overtime i pokalopgøret mellem holdene indikerer.

Frederik Hougaard Nielsen skal være katalysator i at få Næstved til at score flere point. Holdet snitter 80,3 point pr. kamp, klart lavest blandt ligaens fem stærkeste hold. Team Fog har til gengæld rækkens næstbedste forsvar, hvilket den danske landsholdsguard næppe kommer til at forværre.

Næstveds topscorer og toprebounder er store Samuel Idowu (15,7 point, 6,3 rebounds). De andre profiler er Alante Fenner (15,4 point, 5,1 assists), Jahmal Jones 10,1 point, 5,1 assists) og Philip Hertz (10,9 point, 38% bag trepointslinjen).

Der er tip off kl. 14:00. Der er desværre fortsat pga Covid-restriktionerne ikke mulighed for tilskuere i hallen, men kampen kan ses på Fanseat.com

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE