Næstved gæster Aarhus lørdag

Efter den strålende sejr over Iberostar Tenerife og den efterfølgende skuffelse over at det ikke var nok til at kvalificere sig til top 16 i Basketball Champions League, skal Bakken Bears revanchere sig i de kommende kampe i Basketligaen. Første mulighed bliver lørdag, når der kommer besøg fra Team Fog Næstved, der er placeret på femtepladsen i Basketligaen.

Bakken Bears’ europæiske eventyr er overstået for denne gang, og så er det positivt, at der venter nogle spændende kampe mod Næstved, Randers Cimbria og Horsens i den kommende uge inden der venter en spændende pokalsemifinale mod Randers Cimbria.

Næstved har fået tilgang af den tidligere Bakken Bears-spiller Frederik Hougaard Nielsen, der kommer til at give sydsjællænderne et stort løft på point guardpladsen. Han har spillet i holdets seneste to sejre, begge over Bears Academy. Det var tætte kampe, hvilke overtime i pokalopgøret mellem holdene indikerer.

Frederik Hougaard Nielsen skal være katalysator i at få Næstved til at score flere point. Holdet snitter 80,3 point pr. kamp, klart lavest blandt ligaens fem stærkeste hold. Team Fog har til gengæld rækkens næstbedste forsvar, hvilket den danske landsholdsguard næppe kommer til at forværre.

Næstveds topscorer og toprebounder er store Samuel Idowu (15,7 point, 6,3 rebounds). De andre profiler er Alante Fenner (15,4 point, 5,1 assists), Jahmal Jones 10,1 point, 5,1 assists) og Philip Hertz (10,9 point, 38% bag trepointslinjen).

Der er tip off kl. 14:00. Der er desværre fortsat pga Covid-restriktionerne ikke mulighed for tilskuere i hallen, men kampen kan ses på Fanseat.com

 

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears
16 maj 2022

Morten Sahlertz er Årets Holdspiller i Bakken Bears

No surprise: Sahlertz er holdspilleren! Hvert år udnævnes Årets Holdspiller i Bakken Bears. Det er...
NEWS ARCHIVE