Næstved gæster Aarhus lørdag

Efter den strålende sejr over Iberostar Tenerife og den efterfølgende skuffelse over at det ikke var nok til at kvalificere sig til top 16 i Basketball Champions League, skal Bakken Bears revanchere sig i de kommende kampe i Basketligaen. Første mulighed bliver lørdag, når der kommer besøg fra Team Fog Næstved, der er placeret på femtepladsen i Basketligaen.

Bakken Bears’ europæiske eventyr er overstået for denne gang, og så er det positivt, at der venter nogle spændende kampe mod Næstved, Randers Cimbria og Horsens i den kommende uge inden der venter en spændende pokalsemifinale mod Randers Cimbria.

Næstved har fået tilgang af den tidligere Bakken Bears-spiller Frederik Hougaard Nielsen, der kommer til at give sydsjællænderne et stort løft på point guardpladsen. Han har spillet i holdets seneste to sejre, begge over Bears Academy. Det var tætte kampe, hvilke overtime i pokalopgøret mellem holdene indikerer.

Frederik Hougaard Nielsen skal være katalysator i at få Næstved til at score flere point. Holdet snitter 80,3 point pr. kamp, klart lavest blandt ligaens fem stærkeste hold. Team Fog har til gengæld rækkens næstbedste forsvar, hvilket den danske landsholdsguard næppe kommer til at forværre.

Næstveds topscorer og toprebounder er store Samuel Idowu (15,7 point, 6,3 rebounds). De andre profiler er Alante Fenner (15,4 point, 5,1 assists), Jahmal Jones 10,1 point, 5,1 assists) og Philip Hertz (10,9 point, 38% bag trepointslinjen).

Der er tip off kl. 14:00. Der er desværre fortsat pga Covid-restriktionerne ikke mulighed for tilskuere i hallen, men kampen kan ses på Fanseat.com

 

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE