Nøglespiller forlænger med Bears

DM-finalernes bedste spiller, Michel Diouf, har forlænget sin aftale med Bakken Bears for de kommende to sæsoner. Dermed har Bakken Bears en af nøglespillerne på plads inden sæsonen starter midt i september med kvalifikationskampe til Basketball Champions League.

‘I alle mine år i Aarhus, er Bakken Bears blevet som en familie for mig. Jeg håber, vi kan blive ved med at lægge på og få en endnu bedre sæson end sidste år, især vil jeg arbejde hårdt for at vi når med i Basketball Champions League, siger Michel Diouf.

’Michel Diouf er en af vores absolutte nøglespillere, og det er derfor en særdeles vigtig brik i opbygningen af Bakken Bears-holdet til sæsonen 2020/21, at Michel fortsat er en del af holdet. Udover at være en fremragende spiller, er Michel et samlingspunkt i omklædningsrummet, og derfor er vi rigtig godt tilfredse med at få hans signatur på en aftale gældende for de kommende to sæsoner’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Den 32-årige senegalesiske center kom til Aarhus i sommeren 2015, og han har siden da været en profil i den danske Basketliga. Michel Diouf har opnået en del personlig hæder i sin tid i Aarhus. Foruden kåringen som DM-finalernes bedste spiller 2020/21, er han fire gange kåret som årets forsvarsspiller i dansk basketball.

Også som en del af kollektivet, har Dioufs høstet stor succes. I sine indtil videre seks sæsoner i dansk basketball, er det blevet til fem danske mesterskaber og fire pokaltitler, ligesom Michel Diouf har været en del af Bakken Bears’ europæiske meritter, der har to gange har kastet deltagelse i gruppespillet i Basketball Champions League af sig, ligesom det er blevet til en kvartfinale- og to semifinalepladser i FIBA Europe Cup.

Michel Diouf er den udenlandske spiller, der har spillet flest kampe for Bakken Bears. Diouf har spillet 285 kampe (#13 på listen over flest kampe for Bakken Bears), og han har scoret 3.326 point (#11).

 

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE