Nøglespiller forlænger med Bears

DM-finalernes bedste spiller, Michel Diouf, har forlænget sin aftale med Bakken Bears for de kommende to sæsoner. Dermed har Bakken Bears en af nøglespillerne på plads inden sæsonen starter midt i september med kvalifikationskampe til Basketball Champions League.

‘I alle mine år i Aarhus, er Bakken Bears blevet som en familie for mig. Jeg håber, vi kan blive ved med at lægge på og få en endnu bedre sæson end sidste år, især vil jeg arbejde hårdt for at vi når med i Basketball Champions League, siger Michel Diouf.

’Michel Diouf er en af vores absolutte nøglespillere, og det er derfor en særdeles vigtig brik i opbygningen af Bakken Bears-holdet til sæsonen 2020/21, at Michel fortsat er en del af holdet. Udover at være en fremragende spiller, er Michel et samlingspunkt i omklædningsrummet, og derfor er vi rigtig godt tilfredse med at få hans signatur på en aftale gældende for de kommende to sæsoner’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Den 32-årige senegalesiske center kom til Aarhus i sommeren 2015, og han har siden da været en profil i den danske Basketliga. Michel Diouf har opnået en del personlig hæder i sin tid i Aarhus. Foruden kåringen som DM-finalernes bedste spiller 2020/21, er han fire gange kåret som årets forsvarsspiller i dansk basketball.

Også som en del af kollektivet, har Dioufs høstet stor succes. I sine indtil videre seks sæsoner i dansk basketball, er det blevet til fem danske mesterskaber og fire pokaltitler, ligesom Michel Diouf har været en del af Bakken Bears’ europæiske meritter, der har to gange har kastet deltagelse i gruppespillet i Basketball Champions League af sig, ligesom det er blevet til en kvartfinale- og to semifinalepladser i FIBA Europe Cup.

Michel Diouf er den udenlandske spiller, der har spillet flest kampe for Bakken Bears. Diouf har spillet 285 kampe (#13 på listen over flest kampe for Bakken Bears), og han har scoret 3.326 point (#11).

 

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE