Nøglespiller forlænger med Bears

DM-finalernes bedste spiller, Michel Diouf, har forlænget sin aftale med Bakken Bears for de kommende to sæsoner. Dermed har Bakken Bears en af nøglespillerne på plads inden sæsonen starter midt i september med kvalifikationskampe til Basketball Champions League.

‘I alle mine år i Aarhus, er Bakken Bears blevet som en familie for mig. Jeg håber, vi kan blive ved med at lægge på og få en endnu bedre sæson end sidste år, især vil jeg arbejde hårdt for at vi når med i Basketball Champions League, siger Michel Diouf.

’Michel Diouf er en af vores absolutte nøglespillere, og det er derfor en særdeles vigtig brik i opbygningen af Bakken Bears-holdet til sæsonen 2020/21, at Michel fortsat er en del af holdet. Udover at være en fremragende spiller, er Michel et samlingspunkt i omklædningsrummet, og derfor er vi rigtig godt tilfredse med at få hans signatur på en aftale gældende for de kommende to sæsoner’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Den 32-årige senegalesiske center kom til Aarhus i sommeren 2015, og han har siden da været en profil i den danske Basketliga. Michel Diouf har opnået en del personlig hæder i sin tid i Aarhus. Foruden kåringen som DM-finalernes bedste spiller 2020/21, er han fire gange kåret som årets forsvarsspiller i dansk basketball.

Også som en del af kollektivet, har Dioufs høstet stor succes. I sine indtil videre seks sæsoner i dansk basketball, er det blevet til fem danske mesterskaber og fire pokaltitler, ligesom Michel Diouf har været en del af Bakken Bears’ europæiske meritter, der har to gange har kastet deltagelse i gruppespillet i Basketball Champions League af sig, ligesom det er blevet til en kvartfinale- og to semifinalepladser i FIBA Europe Cup.

Michel Diouf er den udenlandske spiller, der har spillet flest kampe for Bakken Bears. Diouf har spillet 285 kampe (#13 på listen over flest kampe for Bakken Bears), og han har scoret 3.326 point (#11).

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE