Tre erfarne bjørne forlænger

Tre særdeles erfarne bjørne forlænger deres kontrakter med Bakken Bears. De tre spillere repræsenterer i alt 1.125 kampe for de danske mestre, og deres kvalitet og erfaring bliver særdeles vigtig for Bakken Bears’ forsøg på at kvalificere sig til Basketball Champions League og i målet om at forsvare det danske mesterskab.

Anfører Morten Sahlertz (32 år, forward, 198 cm) er noteret for 549 kampe for Bakken Bears, og han er dermed blot syv kampe fra klubrekorden, som Chris Christoffersen er indehaver af. Det skulle gerne lykkes Sahlertz at overtage den rekord i løbet af efteråret og herefter lægge afstand til de øvrige 278, der har spillet Bears-kampe. Sahlertz har underskrevet en to-årig aftale.

Thomas Lærke (30 år, guard, 195 cm) er noteret for 354 kampe for Bakken Bears (#8 på listen over spillere med flest Bears-kampe), og han overtog i DM-finaleserien 2020/21, hvor han spillede en uhyre vigtig rolle, andenpladsen på listen over spillere med flest trepointscoringer (542 stk) i Bears-historien fra Andreas Jakobsen (540). Morten Sahlertz fører i øvrigt den liste med 586 stk. Lærke har underskrevet en to-årig aftale.

Darko Jukic (30 år, forward, 199 cm) er noteret for 222 kampe for Bakken Bears (#18). Efter at have siddet ude i tre måneder i foråret med en brækket hånd, er Darko Jukic klar til at bidrage til at Bakken Bears gør det så godt som overhovedet muligt, når sæsonen starter midt i september. Jukic har underskrevet en fire-årig aftale.

’En væsentlig del af vores succes i de seneste år har været evnen til at fastholde en stor del af holdets rygrad fra sæson til sæson, og derfor glæder det os ekstra meget, at vi er lykkedes med at lave aftaler med tre erfarne spillere, der alle ved, hvordan man vinder’, siger Sportsdirektør Michael Piloz.

Med de tre spillere på plads, er Bakken Bears meget tæt på at have truppen på plads til sæsonen 2021/22. Der arbejdes fortsat på de sidste brikker, som forhåbentlig er på plads, når holdet samles til træning mandag den 2. august. Første kamp forventes at være 15. september, når det gælder kvalifikationen til Basketball Champions League.

 

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE