Tre erfarne bjørne forlænger

Tre særdeles erfarne bjørne forlænger deres kontrakter med Bakken Bears. De tre spillere repræsenterer i alt 1.125 kampe for de danske mestre, og deres kvalitet og erfaring bliver særdeles vigtig for Bakken Bears’ forsøg på at kvalificere sig til Basketball Champions League og i målet om at forsvare det danske mesterskab.

Anfører Morten Sahlertz (32 år, forward, 198 cm) er noteret for 549 kampe for Bakken Bears, og han er dermed blot syv kampe fra klubrekorden, som Chris Christoffersen er indehaver af. Det skulle gerne lykkes Sahlertz at overtage den rekord i løbet af efteråret og herefter lægge afstand til de øvrige 278, der har spillet Bears-kampe. Sahlertz har underskrevet en to-årig aftale.

Thomas Lærke (30 år, guard, 195 cm) er noteret for 354 kampe for Bakken Bears (#8 på listen over spillere med flest Bears-kampe), og han overtog i DM-finaleserien 2020/21, hvor han spillede en uhyre vigtig rolle, andenpladsen på listen over spillere med flest trepointscoringer (542 stk) i Bears-historien fra Andreas Jakobsen (540). Morten Sahlertz fører i øvrigt den liste med 586 stk. Lærke har underskrevet en to-årig aftale.

Darko Jukic (30 år, forward, 199 cm) er noteret for 222 kampe for Bakken Bears (#18). Efter at have siddet ude i tre måneder i foråret med en brækket hånd, er Darko Jukic klar til at bidrage til at Bakken Bears gør det så godt som overhovedet muligt, når sæsonen starter midt i september. Jukic har underskrevet en fire-årig aftale.

’En væsentlig del af vores succes i de seneste år har været evnen til at fastholde en stor del af holdets rygrad fra sæson til sæson, og derfor glæder det os ekstra meget, at vi er lykkedes med at lave aftaler med tre erfarne spillere, der alle ved, hvordan man vinder’, siger Sportsdirektør Michael Piloz.

Med de tre spillere på plads, er Bakken Bears meget tæt på at have truppen på plads til sæsonen 2021/22. Der arbejdes fortsat på de sidste brikker, som forhåbentlig er på plads, når holdet samles til træning mandag den 2. august. Første kamp forventes at være 15. september, når det gælder kvalifikationen til Basketball Champions League.

 

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE