Ty Ongwae kommer hjem efter hjerteskærende nederlag til AfroBasket

Bakken Bears’ Ty Ongwae har spillet en kæmpe rolle for Kenya i AfroBasket – de afrikanske mesterskaber – men med et hjerteskærende nederlag til Sydsudan vender han nu hjem til Bakken Bears, klar til kvalifikationen til Basketball Champions League.

Kenya gav bolden til Ty Ongwae i de sidste sekunder af ottenedelsopgøret mod Sydsudan, bagud 60-58. Kenya havde lige fået en rebound i eget forsvar og det blev til et hårdt presset desperationsskud fra Ongwae, der ramte bagkanten af ringen og fløj højt op i luften, som hornet gik for kampen.

Ty har været Kenyas helt store profil og han er således den på holdet, der har flest point, assists, rebounds og steals pr. kamp. Han har scoret 14,5 point, taget 7,5 rebounds, lagt 4,5 assists og stjålet 1,5 bolde i gennemsnit pr. kamp.

Vore hjerter bløder for Ty, for kenyanerne var en af de helt store, positive overraskelser ved AfroBasket og hans hjerte banker for landsholdet. Vi ved, han SÅ gerne ville have fortsat i turneringen, og vi er enormt stolte af hans præstationer og lederskab for Kenya.

En trøst for Ty er, at der også venter store og vigtige kampe i de næste uger, med de vigtige kampe, der venter Bakken i Basketball Champions League kvalifikationen om lige under to uger. Vi glæder os til at få en topmotiveret Ty hjem!

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE