Ty Ongwae kommer hjem efter hjerteskærende nederlag til AfroBasket

Bakken Bears’ Ty Ongwae har spillet en kæmpe rolle for Kenya i AfroBasket – de afrikanske mesterskaber – men med et hjerteskærende nederlag til Sydsudan vender han nu hjem til Bakken Bears, klar til kvalifikationen til Basketball Champions League.

Kenya gav bolden til Ty Ongwae i de sidste sekunder af ottenedelsopgøret mod Sydsudan, bagud 60-58. Kenya havde lige fået en rebound i eget forsvar og det blev til et hårdt presset desperationsskud fra Ongwae, der ramte bagkanten af ringen og fløj højt op i luften, som hornet gik for kampen.

Ty har været Kenyas helt store profil og han er således den på holdet, der har flest point, assists, rebounds og steals pr. kamp. Han har scoret 14,5 point, taget 7,5 rebounds, lagt 4,5 assists og stjålet 1,5 bolde i gennemsnit pr. kamp.

Vore hjerter bløder for Ty, for kenyanerne var en af de helt store, positive overraskelser ved AfroBasket og hans hjerte banker for landsholdet. Vi ved, han SÅ gerne ville have fortsat i turneringen, og vi er enormt stolte af hans præstationer og lederskab for Kenya.

En trøst for Ty er, at der også venter store og vigtige kampe i de næste uger, med de vigtige kampe, der venter Bakken i Basketball Champions League kvalifikationen om lige under to uger. Vi glæder os til at få en topmotiveret Ty hjem!

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE