Tæt kamp mod Alba Berlin

Alba Berlin var en for stor mundfuld for Bakken Bears søndag eftermiddag, men dog ikke større end at der var ærgrelse over ikke at slå de tyske mestre, der også deltager i Europas bedste klubturnering, EuroLeague. Bears var kun bagud med 2-3 stykker på vej ind i de sidste to minutter, men endte med at tabe 84-75.

Bakken startede kampen bedst og var foran 8-11, men røg ind i et tysk uvejr de sidste fem minutter af første periode, som blev tabt 10-2. Alba pressede ekstremt hårdt i forsvaret og Bakken smed en række bolde væk og gav hjemmeholdet en stor føring.

Bagud 27-13 viste bjørnene dog at rovdyrshjertet banker hårdt i årets trup. Stille og roligt spillede Bears sig ind i kampen, med scoringer fra en række spillere. Der blev kæmpet for sagen, også i reboundspillet, hvor især Travis Taylor ryddede op. Da hornet lød for pause, havde Bakken udlignet til 41-41 og de tilladte 300 tilskuere i hallen var blevet lidt stille.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage, med Bakken i front meget af tiden. Ingen af holdene kunne bygge en afgørende føring op – eller bare en på over fem point.

Ingen af Albas stjerner brændte rigtigt igennem, men som hold skød de rigtigt godt. Kun svenske Marcus Ericsson og Maddo Lo havde ikke indstillet kanonen, med kun én træffer på ni forsøg, mens resten af holdet ramte 13 af 21 udefra.

De sidste fem minutter lignede det en gyserafslutning, men de sidste par minutter trak hjemmeholdet lidt fra og sikrede sig en sejr på 84-75.

Frank Bartley var topscorer for Bakken med 23 point og fire tre-pointere. Travis Taylor gjorde også en indsats på statistikkerne, med en såkaldt Double Double med 14 point og ikke mindre end 15 rebounds.

 

 

Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
NEWS ARCHIVE