Halloween i centrum mod Copenhagen

Når Bakken Bears fredag 18:30 løber på banen på hjemmebane mod theView Copenhagen er det med aarhusianerne som klare favoritter, men også et københavnerhold, der har startet sæsonen godt. Hallen er iklædt Halloweentema og der er aktiviteter for børnene fra 17.30.

Det bliver en aften med masser af aktivitet i og omkring hallen. Der er Bears Day for de ældre unge mellem 11 og 17, hvor Bakken og Bears Academy’s trænere giver smagsprøve på livet som basketballspiller. Det er der næsten 150, der deltager i.

Herudover er der Halloweentema i hallen, for de lidt yngre og yngre sjæle, med græskarudskæring, uhyggelig udsmykning og musik under kampen, der passer til.

Onsdag vandt Bakken sæsonens første europæiske kamp og fredag skal fokus så vendes mod nummer syv i den danske liga. theView Copenhagen er hovedstadens hold, udsprunget af traditionsrige Stevnsgade. Klubben er på en langsigtet udviklingsplan, med kommunikationsbureauet theView som navnepartner, og sportsgymnasiet AKS som tæt partner omkring udvikling af spillere.

Derfor har coach Jeffrey Fawme et ungt hold til rådighed, men også et hold med store talenter. Amerikanske Zeke Moore binder holdet sammen og er da også topscorer med 15 point pr. kamp, men derudover er der ni unge danskere, der spiller 15-25 minutter og scorer 7-10 point. Det vidner om et hold, der arbejder sammen om at score pointene.

Copenhagen har vundet to af seks kampe og tabte senest stort til Bears Academy, i en kamp hvor københavnerne dog manglede 217 centimeter høje Laurits Halstad. Holdet har også skrevet kontrakt med Durell Vinson, som har haft en lang karriere i eksempelvis Svendborg, men han har endnu ikke spilletilladelse.

Bakken er uden Thomas Lærke, der døjer med en mindre skade, men stiller ellers med fuldt hold.

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE