Halloween i centrum mod Copenhagen

Når Bakken Bears fredag 18:30 løber på banen på hjemmebane mod theView Copenhagen er det med aarhusianerne som klare favoritter, men også et københavnerhold, der har startet sæsonen godt. Hallen er iklædt Halloweentema og der er aktiviteter for børnene fra 17.30.

Det bliver en aften med masser af aktivitet i og omkring hallen. Der er Bears Day for de ældre unge mellem 11 og 17, hvor Bakken og Bears Academy’s trænere giver smagsprøve på livet som basketballspiller. Det er der næsten 150, der deltager i.

Herudover er der Halloweentema i hallen, for de lidt yngre og yngre sjæle, med græskarudskæring, uhyggelig udsmykning og musik under kampen, der passer til.

Onsdag vandt Bakken sæsonens første europæiske kamp og fredag skal fokus så vendes mod nummer syv i den danske liga. theView Copenhagen er hovedstadens hold, udsprunget af traditionsrige Stevnsgade. Klubben er på en langsigtet udviklingsplan, med kommunikationsbureauet theView som navnepartner, og sportsgymnasiet AKS som tæt partner omkring udvikling af spillere.

Derfor har coach Jeffrey Fawme et ungt hold til rådighed, men også et hold med store talenter. Amerikanske Zeke Moore binder holdet sammen og er da også topscorer med 15 point pr. kamp, men derudover er der ni unge danskere, der spiller 15-25 minutter og scorer 7-10 point. Det vidner om et hold, der arbejder sammen om at score pointene.

Copenhagen har vundet to af seks kampe og tabte senest stort til Bears Academy, i en kamp hvor københavnerne dog manglede 217 centimeter høje Laurits Halstad. Holdet har også skrevet kontrakt med Durell Vinson, som har haft en lang karriere i eksempelvis Svendborg, men han har endnu ikke spilletilladelse.

Bakken er uden Thomas Lærke, der døjer med en mindre skade, men stiller ellers med fuldt hold.

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE