Halloween i centrum mod Copenhagen

Når Bakken Bears fredag 18:30 løber på banen på hjemmebane mod theView Copenhagen er det med aarhusianerne som klare favoritter, men også et københavnerhold, der har startet sæsonen godt. Hallen er iklædt Halloweentema og der er aktiviteter for børnene fra 17.30.

Det bliver en aften med masser af aktivitet i og omkring hallen. Der er Bears Day for de ældre unge mellem 11 og 17, hvor Bakken og Bears Academy’s trænere giver smagsprøve på livet som basketballspiller. Det er der næsten 150, der deltager i.

Herudover er der Halloweentema i hallen, for de lidt yngre og yngre sjæle, med græskarudskæring, uhyggelig udsmykning og musik under kampen, der passer til.

Onsdag vandt Bakken sæsonens første europæiske kamp og fredag skal fokus så vendes mod nummer syv i den danske liga. theView Copenhagen er hovedstadens hold, udsprunget af traditionsrige Stevnsgade. Klubben er på en langsigtet udviklingsplan, med kommunikationsbureauet theView som navnepartner, og sportsgymnasiet AKS som tæt partner omkring udvikling af spillere.

Derfor har coach Jeffrey Fawme et ungt hold til rådighed, men også et hold med store talenter. Amerikanske Zeke Moore binder holdet sammen og er da også topscorer med 15 point pr. kamp, men derudover er der ni unge danskere, der spiller 15-25 minutter og scorer 7-10 point. Det vidner om et hold, der arbejder sammen om at score pointene.

Copenhagen har vundet to af seks kampe og tabte senest stort til Bears Academy, i en kamp hvor københavnerne dog manglede 217 centimeter høje Laurits Halstad. Holdet har også skrevet kontrakt med Durell Vinson, som har haft en lang karriere i eksempelvis Svendborg, men han har endnu ikke spilletilladelse.

Bakken er uden Thomas Lærke, der døjer med en mindre skade, men stiller ellers med fuldt hold.

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE