LØRDAGENS KAMP UDSAT ER UDSAT

Lørdagens kamp i Basketligaen mellem Bakken Bears og BK Amager er udsat til en senere dato. Grunden er, at udeholdet fra BK Amager er ramt af Corona, og de to klubber er dermed, med Basketligaens billigelse, blevet enige om at udsætte kampen.

Kampen spilles på et senere tidspunkt – vi melder den nye dato ud, når vi kender den.

Vi håber ikke den sene aflysning er til for stor gene, og ønsker jer en rigtig god weekend.

__________________

Oprindelig tekst:

Inden lørdagens kamp mod BK Amager byder Bakken Bears byens børn til et møde med en række af stjernerne. Herefter byder dagen på en af de kampe, hvor alt presset ligger på hjemmeholdet, mens gæsterne kan spille helt frit og gå efter overraskelsen.

Fire af spillerne stiller op mellem 12:45 til 13:00, hvor der kan stilles spørgsmål, tages billeder og hentes autografer (i behørig coronaafstand). Det er tre af de udenlandske superstjerner og en upcoming dansker, der stiller op for børnene. Børnearrangementet er gratis og samtidig er det muligt at købe en Bakken Bears kasket til kun 10 kr, som spillerne gerne skriver autograf på.

Efter kl. 13 har spillerne en time til at blive klar til kamp mod Amager. Det er en af de opgør, hvor alt presset ligger på hjemmeholdet. Bakken er ubesejret, mens Amager endnu har første sejr til gode.

Amager har en enkelt professionel spiller i Jordan Dallas, der er ligaens næstbedste rebounder. Holdets topscorer er danske Andreas Meilby, der lægger 14,8 point i kurven i gennemsnit. Herudover har holdet en række unge danskere født mellem 1998 og 2002, som også bidrager.

For Bakken Bears handler det om at holde fokus. Efter en emotionel sejr over græske Peristeri i onsdags venter sidste og altafgørende kamp i gruppespillet i FIBA Europe Cup på onsdag i Hviderusland. Kampen mod Amager kommer derfor på et tidspunkt, hvor fokus let kan flyve i forvejen mod Minsk.

Der er kampstart lørdag 13. november 14:00 i Vejlby Risskov Hallen.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE