Europas i øjeblikket stærkeste hold i Aarhus onsdag?

Går man efter at se Europas i øjeblikket måske stærkeste basketballhold, skal man ikke længere væk end Vejlby-Risskov hallen onsdag 8. december. Russiske Avtodor Saratov er modstanderen i FIBA Europe Cup og de topper i den østeuropæiske fællesliga VTB League, foran tre EuroLeague-hold, inklusiv Iffe Lundbergs CSKA Moskva. Køb billet her.

Avtodor har kun tabt en enkelt ligakamp, og er dermed foran CSKA Moskva, Zenit St. Petersburg og Unics Kazan, der alle også hører hjemme i verdens stærkeste liga udenfor NBA, EuroLeague. I FIBA Europe Cup gik Avtodor også suverænt videre som gruppevindere, med kun et enkelt nederlag, som kom på udebane i Italien mod Reggio Emilia på en tre-pointer indenfor de sidste syv sekunder.

Der venter dermed en kæmpe oplevelse for publikum i Aarhus onsdag – og det slutter ikke der.

Det er ottendedelsfinale-gruppespillet i FIBA Europe Cup, der skydes i gang i onsdag, og i det hele taget er Bakkens gruppe måske fyldt med de stærkeste modstandere, et dansk hold har mødt i en europæisk konkurrence.

Således måtte de forsvarende EuroLeague mestre fra Anadolu Efes ud i en ekstra-periode inden de på hjemmebane kunne besejre Bakkens næste modstander fra Bahcesehi i den tyrkiske liga. Bahcesehi får i øvrigt i de kommende dage tilgang af Sam Dekker med over 200 NBA-kampe på CV’et og blev draftet i første runde af NBA-draftet.

Også det sidste hold i gruppen har en tidligere NBA spiller, draftet i første runde, på holdkortet. Marquis Teague er lillebror til NBA mester Jef Teague, og den yngre bror har spillet lige under 100 NBA-kampe, heraf otte i slutspillet for Chicago Bulls.

Bakken Bears møder Avtodor Saratov i Vejlby Risskov Hallen onsdag 8. december 18:30

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie
26 nov 2023

Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når...
Black Week i Bears Shop og på billetter
24 nov 2023

Black Week i Bears Shop og på billetter

I uge 47 er der Black Week hos Bakken Bears, hvor vi lancerer et...
NEWS ARCHIVE