Europas i øjeblikket stærkeste hold i Aarhus onsdag?

Går man efter at se Europas i øjeblikket måske stærkeste basketballhold, skal man ikke længere væk end Vejlby-Risskov hallen onsdag 8. december. Russiske Avtodor Saratov er modstanderen i FIBA Europe Cup og de topper i den østeuropæiske fællesliga VTB League, foran tre EuroLeague-hold, inklusiv Iffe Lundbergs CSKA Moskva. Køb billet her.

Avtodor har kun tabt en enkelt ligakamp, og er dermed foran CSKA Moskva, Zenit St. Petersburg og Unics Kazan, der alle også hører hjemme i verdens stærkeste liga udenfor NBA, EuroLeague. I FIBA Europe Cup gik Avtodor også suverænt videre som gruppevindere, med kun et enkelt nederlag, som kom på udebane i Italien mod Reggio Emilia på en tre-pointer indenfor de sidste syv sekunder.

Der venter dermed en kæmpe oplevelse for publikum i Aarhus onsdag – og det slutter ikke der.

Det er ottendedelsfinale-gruppespillet i FIBA Europe Cup, der skydes i gang i onsdag, og i det hele taget er Bakkens gruppe måske fyldt med de stærkeste modstandere, et dansk hold har mødt i en europæisk konkurrence.

Således måtte de forsvarende EuroLeague mestre fra Anadolu Efes ud i en ekstra-periode inden de på hjemmebane kunne besejre Bakkens næste modstander fra Bahcesehi i den tyrkiske liga. Bahcesehi får i øvrigt i de kommende dage tilgang af Sam Dekker med over 200 NBA-kampe på CV’et og blev draftet i første runde af NBA-draftet.

Også det sidste hold i gruppen har en tidligere NBA spiller, draftet i første runde, på holdkortet. Marquis Teague er lillebror til NBA mester Jef Teague, og den yngre bror har spillet lige under 100 NBA-kampe, heraf otte i slutspillet for Chicago Bulls.

Bakken Bears møder Avtodor Saratov i Vejlby Risskov Hallen onsdag 8. december 18:30

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE