Europas i øjeblikket stærkeste hold i Aarhus onsdag?

Går man efter at se Europas i øjeblikket måske stærkeste basketballhold, skal man ikke længere væk end Vejlby-Risskov hallen onsdag 8. december. Russiske Avtodor Saratov er modstanderen i FIBA Europe Cup og de topper i den østeuropæiske fællesliga VTB League, foran tre EuroLeague-hold, inklusiv Iffe Lundbergs CSKA Moskva. Køb billet her.

Avtodor har kun tabt en enkelt ligakamp, og er dermed foran CSKA Moskva, Zenit St. Petersburg og Unics Kazan, der alle også hører hjemme i verdens stærkeste liga udenfor NBA, EuroLeague. I FIBA Europe Cup gik Avtodor også suverænt videre som gruppevindere, med kun et enkelt nederlag, som kom på udebane i Italien mod Reggio Emilia på en tre-pointer indenfor de sidste syv sekunder.

Der venter dermed en kæmpe oplevelse for publikum i Aarhus onsdag – og det slutter ikke der.

Det er ottendedelsfinale-gruppespillet i FIBA Europe Cup, der skydes i gang i onsdag, og i det hele taget er Bakkens gruppe måske fyldt med de stærkeste modstandere, et dansk hold har mødt i en europæisk konkurrence.

Således måtte de forsvarende EuroLeague mestre fra Anadolu Efes ud i en ekstra-periode inden de på hjemmebane kunne besejre Bakkens næste modstander fra Bahcesehi i den tyrkiske liga. Bahcesehi får i øvrigt i de kommende dage tilgang af Sam Dekker med over 200 NBA-kampe på CV’et og blev draftet i første runde af NBA-draftet.

Også det sidste hold i gruppen har en tidligere NBA spiller, draftet i første runde, på holdkortet. Marquis Teague er lillebror til NBA mester Jef Teague, og den yngre bror har spillet lige under 100 NBA-kampe, heraf otte i slutspillet for Chicago Bulls.

Bakken Bears møder Avtodor Saratov i Vejlby Risskov Hallen onsdag 8. december 18:30

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE