Storebjørn mod lillebjørn – og party for studerende torsdag

Torsdag støder storebror og lillebror sammen, når Bakken Bears og Bears Academy møder hinanden i det første indbyrdes opgør i Basketligaens playoff. Samme aften har Bakken Bears inviteret alle studerende i Aarhus til gratis pregame party

I alle kampe mellem de to hold, der begge har hjemme i Vejlby-Risskov Hallen, er der langt mere end point på tavlent og i tabellen på spil. Især de unge bjørne kommer ind med alt, hvad remmer og tøj kan hold, for at forsøge at skabe overraskelsen mod Bakken Bears.

Det var tydeligt tilbage i oktober i den indbyrdes kamp, hvor Academy pressede Bears hele vejen (og temperamenterne ind imellem føg), inden Bears i de sidste fem minutter trak fra og vandt.

Akademispillerne er unge, men talentfulde og senest spillede Academy en dramatisk kamp mod Horsens mandag aften. Horsens kunne først trække sig ud med en sejr på tre point, efter Bears Academys Jacob Vistisen havde et skud for at udligne, hvorefter Academy fik angrebsrebounden og sendte et skud i, men et milisekund efter tiden var gået.

Til torsdagens kamp har Bakken Bears i samarbejde med Studenterhus Aarhus lavet en gratis event for alle studerende i Aarhus. Dette sker i Bears’ VIP lounge i Vejlby-Risskov Hallen med start to timer før kampstart.

Studerende skal blot hente en billetten og vise studiekort i døren. Der kommer DJ, to barer med cocktails fra PV – Kaffe & Cocktails, for ikke at glemme fadøl til 20 kr. før og under kampen. Der vil være gratis fadøl til de første 50 studerende.

Dine basketballparty-billetter kan hentes her: https://billet.bakkenbears.com/kampe/BearsVsBears20220324/Studierne2022

Deadline for tilmelding til studenterarrangementet er onsdag d. 23. marts kl. 12.

Kampen kan ses 24/3 live i Vejlby-Risskov Hallen kl. 18.30 eller på basketligaen.live

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE