Storebjørn mod lillebjørn – og party for studerende torsdag

Torsdag støder storebror og lillebror sammen, når Bakken Bears og Bears Academy møder hinanden i det første indbyrdes opgør i Basketligaens playoff. Samme aften har Bakken Bears inviteret alle studerende i Aarhus til gratis pregame party

I alle kampe mellem de to hold, der begge har hjemme i Vejlby-Risskov Hallen, er der langt mere end point på tavlent og i tabellen på spil. Især de unge bjørne kommer ind med alt, hvad remmer og tøj kan hold, for at forsøge at skabe overraskelsen mod Bakken Bears.

Det var tydeligt tilbage i oktober i den indbyrdes kamp, hvor Academy pressede Bears hele vejen (og temperamenterne ind imellem føg), inden Bears i de sidste fem minutter trak fra og vandt.

Akademispillerne er unge, men talentfulde og senest spillede Academy en dramatisk kamp mod Horsens mandag aften. Horsens kunne først trække sig ud med en sejr på tre point, efter Bears Academys Jacob Vistisen havde et skud for at udligne, hvorefter Academy fik angrebsrebounden og sendte et skud i, men et milisekund efter tiden var gået.

Til torsdagens kamp har Bakken Bears i samarbejde med Studenterhus Aarhus lavet en gratis event for alle studerende i Aarhus. Dette sker i Bears’ VIP lounge i Vejlby-Risskov Hallen med start to timer før kampstart.

Studerende skal blot hente en billetten og vise studiekort i døren. Der kommer DJ, to barer med cocktails fra PV – Kaffe & Cocktails, for ikke at glemme fadøl til 20 kr. før og under kampen. Der vil være gratis fadøl til de første 50 studerende.

Dine basketballparty-billetter kan hentes her: https://billet.bakkenbears.com/kampe/BearsVsBears20220324/Studierne2022

Deadline for tilmelding til studenterarrangementet er onsdag d. 23. marts kl. 12.

Kampen kan ses 24/3 live i Vejlby-Risskov Hallen kl. 18.30 eller på basketligaen.live

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE