Storebjørn slog lillebjørn foran et levende publikum

Bears Academy gav onsdag aften de lidt større bjørne fra Bakken Bears masser af modstand onsdag aften, men i længden kunne de ikke stå imod og Bakken Bears vandt 107-69.

I kampens første 16 minutter var Bears Academy foran omkring halvdelen af tiden og de unge bjørne lavede flere highlights, som en dunk fra Tobias Hemmersam, der fik den festklædte hal til klappe anerkendende.

Der var en livlig stemning hele aftenen, efter Bears havde været værter for 300 studerende fra hele Aarhus til et stort pregame party. De lagde en god bund i hallen, som de to hold gjorde deres bedste for at leve op til.

Midt i anden periode, med Bakken bagud 34-35, tog træner Anders Sommer en timeout og efter den ændrede kampen karakter. Bakkens spillere kom ud med en aggressiv attitude i forsvaret og pludselig blev det svært for Academy at spille bolden rundt, for slet ikke at tale om at score.

Over de næste syv minutter, hen over halvlegspausen, trådte Bakken på speederen, indtil de var foran 62-39. Et af de store highlights var et såkaldt alley oop, hvor Marvelle Harris fandt en flyvende Magnus Møllgaard, som dunkede bolden i.

Academy fik over de næste fire-fem minutter en lille opblomstring, med scoringer fra blandt andet Mønsted, Vistisen og Thomann, og skar Bears’ føring til 65-56. Et par scoringer fra Bakkens Ty Ongwae slukkede dog lyset for de unge bjørne og inden tredje periode var ovre, var Bakken igen foran med 20, 78-58.

Over fjerde periode voksede Bakkens føring bare og med sejren på 107-69 er Bakken Bears nu matematisk sikret førstepladsen i Basketligaens playoff, efter Svendborg senere på aftenen tabte til Næstved. Det sender Næstved på tredjepladsen, mens Horsens med en sejr over Randers indtager fjerdepladsen.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2054106/bs.html

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE