En stor europæisk semifinale venter

Den første af to europæiske semifinaleopgør venter onsdag, når Bakken Bears, på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen, tager imod italienske Unahotels Reggio Emilia. Bakken melder tæt på udsolgt på siddepladser og der loves fuld underholdning med cheerleaders, konkurrence og maskotten Grizzly – samt naturligvis basketball i europæisk topklasse. Det forventes at publikums humør er livligt og fuld af energi, så spillerne kan mærke opbakningen på banen.

Stemningen til de europæiske opgør Vejlby-Risskov Hallen er allerede vidt berømmet og der er lagt til kakkelovnen for at hallens renomme tager et skridt opad onsdag aften. Der er enkelte siddepladser tilbage til opgøret, efter klubben mandag middag kunne frigive nogle pladser, der var reserveret til udebanefans. Herefter resterer der kun ståpladser.

Bakken nåede semifinalerne ved at slå rumænske CMS Oradea ud i kvartfinalerne. Samme Oradea slog sidste år Reggio Emilia ud i kvartfinalerne.

Reggio Emilia er på en øjeblikkelig fjerdeplads i den stærke italienske liga. I kvartfinalerne i FIBA Europe Cup gik de videre efter to meget tætte kampe mod polske Legia Warszawa, hvoraf den ene endte i overtid.

Reggio Emilia er lidt på hælene i øjeblikket, idet den stærke forward Osvaldas Olisevicius, der snitter 13,9 point pr. kamp er ude med en skade. Også back-up point guard Leonardi Candi er ude, men det betyder ikke, at Reggio Emilia er uden profiler.

Andrea Cinciarini er holdets rutinerede leder, som får 36 minutters spilletid pr. kamp. Han er en velskydende point guard, som foretrækker at angribe kurven ved enhver given lejlighed. Han har masser af erfaring fra Europas højeste niveau, i EuroLeague, med Olympia Milano. Stats: 8.8 pts, 3.4 reb, 9.1 ass.

28-årige Michael Hopkins er ligeledes en vigtig brik i Emilias rotation. Hans favorit move er pick and roll med et afsluttende dunk samt et fade away i low post. Han tager desuden mange rebounds i angrebsspillet ved at boxe ud. Stats: 11.6 pts, 7.2 reb, 0.8 ass.

Kampen afvikles 30/3 kl. 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen og vises på Sport Live. Hvis du har abonnement på Stiften kan du se Sport Live der.

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE