Forpremiere på pokalfinalen i fyldt hal skærtorsdag i Aarhus

Skærtorsdag kommer Svendborg Rabbits på besøg i Vejlby-Risskov Hallen, til en forsmag på søndagens pokalfinale. Hallen bliver fyldt med tilskuere, for Vejlby-Risskov Hallen er i samtidig ramme for Aarhus Basketball Festival, med over 100 hold, hvoraf de fleste har sikret sig adgang til Basketligakampen.

Bakken Bears og Svendborg Rabbits har allerede sikret sig henholdsvis første- og andenpladsen i Playoff. Bakken vandt ligaen for uger tilbage, mens Svendborg sikrede positionen i mandagens opgør mod Team FOG Næstved, efter en tæt kamp, hvor hjemmeholdet trak fra i fjerde periode og vandt kampen 102-90.

– Det vigtigste fokuspunkt på torsdag er at give vores trofaste hjemmepublikum en bedre oplevelse end mod Horsens. Situationen er selvfølgelig lidt besynderlig ift. pokalfinalen. Så rent taktisk er kampen en lille prolog til søndagens store forårsklassiker, siger Bakkens cheftræner Anders Sommer om kampen.

I og med at torsdagens to hold ikke har noget at spille for, og at en pokalfinale venter bare tre dage senere, kan man nok forvente en kamp, hvor ingen af trænerne afslører alle de taktiske finesser og de unge spillere måske får lov at vise sig lidt ekstra frem foran foran de mange ungdomsspillere fra hele Danmark, der er i hallen.

– Den primære ting, vi skal fokusere på, er os selv. Vi ved de er et godt hold og de vil spille hårdt, men hvis vi gør alt hvad vi skal som et hold, vil vi være forberedte og klar til kamp. Vi er ikke færdige endnu. Vi har et mål og det er at vinde mesterskaber. Hvad enten det handler om pokaltitlen eller Danmarksmesterskabet, vil vores tilgang til spillet være den samme, siger Marvelle Harris inden kampen.

Til gengæld er der masser af spænding andre steder i Basketligaen skærtorsdag. Samtidig med kampen i Vejlby-Risskov Hallen tager Horsens imod Bears Academy. Horsens er allerede sikre på en semifinaleplads og med en sejr over Academy også på tredjepladsen.

Senere på aftenen spilles gyseren i Næstved, hvor Randers kommer på besøg. En sejr til Randers sender Cimbria i semifinalen, mens en hjemmesejr åbner op for en række muligheder, hvor den sidste semifinaleplads først afgøres tirsdag i næste uge, når Næsted tager imod Bakken Bears.

Kampen kan ses 14/4 kl. 15.00 i Vejlby-Risskov Hallen eller på basketligaen.live

 

Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
NEWS ARCHIVE