Forpremiere på pokalfinalen i fyldt hal skærtorsdag i Aarhus

Skærtorsdag kommer Svendborg Rabbits på besøg i Vejlby-Risskov Hallen, til en forsmag på søndagens pokalfinale. Hallen bliver fyldt med tilskuere, for Vejlby-Risskov Hallen er i samtidig ramme for Aarhus Basketball Festival, med over 100 hold, hvoraf de fleste har sikret sig adgang til Basketligakampen.

Bakken Bears og Svendborg Rabbits har allerede sikret sig henholdsvis første- og andenpladsen i Playoff. Bakken vandt ligaen for uger tilbage, mens Svendborg sikrede positionen i mandagens opgør mod Team FOG Næstved, efter en tæt kamp, hvor hjemmeholdet trak fra i fjerde periode og vandt kampen 102-90.

– Det vigtigste fokuspunkt på torsdag er at give vores trofaste hjemmepublikum en bedre oplevelse end mod Horsens. Situationen er selvfølgelig lidt besynderlig ift. pokalfinalen. Så rent taktisk er kampen en lille prolog til søndagens store forårsklassiker, siger Bakkens cheftræner Anders Sommer om kampen.

I og med at torsdagens to hold ikke har noget at spille for, og at en pokalfinale venter bare tre dage senere, kan man nok forvente en kamp, hvor ingen af trænerne afslører alle de taktiske finesser og de unge spillere måske får lov at vise sig lidt ekstra frem foran foran de mange ungdomsspillere fra hele Danmark, der er i hallen.

– Den primære ting, vi skal fokusere på, er os selv. Vi ved de er et godt hold og de vil spille hårdt, men hvis vi gør alt hvad vi skal som et hold, vil vi være forberedte og klar til kamp. Vi er ikke færdige endnu. Vi har et mål og det er at vinde mesterskaber. Hvad enten det handler om pokaltitlen eller Danmarksmesterskabet, vil vores tilgang til spillet være den samme, siger Marvelle Harris inden kampen.

Til gengæld er der masser af spænding andre steder i Basketligaen skærtorsdag. Samtidig med kampen i Vejlby-Risskov Hallen tager Horsens imod Bears Academy. Horsens er allerede sikre på en semifinaleplads og med en sejr over Academy også på tredjepladsen.

Senere på aftenen spilles gyseren i Næstved, hvor Randers kommer på besøg. En sejr til Randers sender Cimbria i semifinalen, mens en hjemmesejr åbner op for en række muligheder, hvor den sidste semifinaleplads først afgøres tirsdag i næste uge, når Næsted tager imod Bakken Bears.

Kampen kan ses 14/4 kl. 15.00 i Vejlby-Risskov Hallen eller på basketligaen.live

 

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE