Bakken Bears kombinerer festival med basketfinale

Bakken Bears kombinerer mandag eftermiddag basketball med musik og street food, når der fra 15:30 varmes op til aftenens basketballfinale for herrerne. Når Bears Street Festival er slut, tørner Svendborg Rabbits og Bakken Bears sammen i den tredje DM-finale. Der er lørdag få billetter tilbage.

Bears Street Festival er en ny opfindelse, der bygger på et traditionsrigt sponsorarrangement fra før coronatiden. Her samledes Bakkens kommercielle partnere til en udendørs event med street food, hvor det var klubbens leverandører, der stod for maden. Denne sæson er der koblet musik på – alle tilskuere med billet har adgang til festivalpladen.

Festivalen starter 15:30 og indeholder tre kunstnere, der spiller fra scenen, konkurrencer, street food, meet and greet med en række spillere og optaktsinterviews fra scenen.

19:15 starter kampen så i hallen og der er lag op til en god kamp.

Bakken vandt første kamp stort, mod et Svendborghold, der var udmattede mentalt og fysisk fra en svær semifinaleserie mod Horsens. Coach Jimmy Moore sparede derfor sine spillere fra tidligt i kampen, for at være klar til den anden kamp, som blev meget mere spændende.

Her havde Bakken fem gode minutter i starten af anden periode, der sendte de forsvarende mestre i front med 20. Den dukkert kom Svendborg sig aldrig helt fra, selv om der var momenter i de sidste to minutter, hvor Svendborg med lidt held kunne have reduceret Bakkens føring til under fem point.

Kampen sendes på Sport Live, som blandt andet kan ses med abonnement til Jysk-Fynske medier, herunder Stiften.

Billede: Kim Haugaard

Basketball, Bakken Bears vs Svendborg Rabbits, 1. finalekamp
Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE