Vi sejrer (endelig) i København.

Bakken Bears’ korte stribe af nederlag i Københavnsområdet stoppede ved to, efter en overbevisende sejr over BC Copenhagen i en fyldt Nørrebrohallen fredag aften. Bakken tog kontrol over kampen fra første angreb og lod aldrig hjemmeholdet finde fodfæste på vej mod en sejr på 68-118.

Ryan Evans satte en tre-point’er for Bakken i første angreb og herfra var Bakken foran. Gennem kampens første 15 minutter opbyggede gæsterne et forspring på så meget som 19 point, blandt andet på en række tre’ere og ikke mindst to tordnende dunks fra Elijah Childs.

Foran 18-37 efter 15 minutter tog de forsvarende mestre imidlertid lidt af en slapper. Det benyttede Sharif Barfi, Durell Vinson og Hanibal Salomon til lynhurtigt at reducere til 27-37, men en timeout fra Bears rettede op på tingene. Diouf og Sahlertz satte point på tavlen og så var faren afværget.

Foran 32-51 ved pausen kunne Bakken have slappet lidt af igen, men en tændt gruppe spillere kom på banen og lukkede kampen helt ved at score 14 point de første lige over tre minutter – og kun tillade hjemmeholdet et enkelt.

Highlights stod i kø, fra en Skyler Bowlin tre’er, et tordnende dunk fra Gustav Knudsen, vilde moves fra Tony Carr og et atletisk blok fra Elijah Childs på vej mod 36-70 efter fem minutter.

Herfra var det endelige resultat akademisk, men de to hold fortsatte med at levere fight og underholdning.

Med sejren på 68-118 avancerer Bakken Bears til en delt fjerdeplads, delt med sidste års andet finalehold fra Svendborg Rabbits. BC Copenhagen er fortsat på en delt sjetteplads, sammen med Værløse og BMS Herlev.

Der er nu landsholdspause indtil 17. november, hvor Bakken Bears og Svendborg Rabbits tørner sammen på Sydfyn.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2119663/bs.html

Geof Kotila er død
21 mar 2023

Geof Kotila er død

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om at den nuværende...
Rundt om Ligaen: Kamp om førstepladsen
21 mar 2023

Rundt om Ligaen: Kamp om førstepladsen

Toppen af Basketligaen er med under en måned tilbage af Playoff-gruppespillet utrolig tæt. Randers...
Uforudsigelig pokalfinale i vente
20 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
Overbevisende optakt til pokalfinalen
19 mar 2023

Overbevisende optakt til pokalfinalen

Bakken Bears varmede op til næste uges pokalfinale med en overbevisende indsats mod BMS...
NEWS ARCHIVE