Finalerevanche på Sydfyn

Torsdag aften 19:15 tørner Bakken Bears og Svendborg Rabbits sammen for første gang siden forårets finaler. Det sker i Rise Sparekasse Arena i Svendborg Idrætscenter og på Sport Live.

Begge klubber er kommet halvskidt fra start i Basketligaen, med nederlag til klubber, der sidste år endte udenfor slutspillet. De to klubber er derfor på en øjeblikkelig delt fjerdeplads i tabellen og vinderen af opgøret vil rykke en plads op.

Svendborg Rabbits havde en svær sæsonstart, da finalisterne mistede succestræner Jimmy Moore til Randers. Erstatningen, amerikanske John Lattimore, måtte fra sæsonstart desuden se bort fra en lang række spillere, til dels på grund af skader.

Det blev til Rabbits-nederlag i sæsonpremieren mod Amager og senere tabte kaninerne også i Værløse. Det sidste overgik dog også Bakken Bears, der desuden har tabt til BMS Herlev.

Svendborgs topscorer er Devin Whitfield med 21 point pr. kamp, men for Bakken Bears fans er det nok endnu mere interessant, at den tidligere Bears-favorit Anton Harbo spiller en stor rolle for Rabbits med 25 minutter pr. kamp.

Det er to hold, der begge har brug for at skabe en god stime – og mon ikke det kommer til at kunne ses på intensiteten torsdag?

Livestats: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2119657/
TV-signal: Sport Live, samt Stiften.dk

Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE