Rundt om ligaen

Det er utrolig tæt i Basketligaen. Hele fire hold kæmper om førstepladsen, og det er mange år siden, spændingen har været så stor, når grundspillet skal afgøres. Grundspillet har stor betydning, fordi pointene bliver ført over til slutspillet, hvor det bliver afgjort, hvem der skal mødes i semifinalerne.

De tre tophold Team FOG Næstved, Bakken Bears og Randers Cimbria mangler at møde hinanden indbyrdes. I dag, 10. januar, spiller Randers og Næstved den første af de vigtige kampe i Arena Randers. Kampen er en TV-kamp og kan ses på Sport Live og gennem Jysk Fynske Mediers medieplatforme, herunder Aarhus Stiftstidende.

Førerholdet Næstved har en vigtig opgave i at slutte godt af, hvis de vil holde Bakken, Randers og Horsens bag sig. Efter kampen mod Randers kan Næstved se frem i mod at møde bjørnene lørdag 28. januar i endnu en betydningsfuld kamp.

Der er også kamp om den sidste slutspilsplads. Bears Academy og Svendborg Rabbits kæmper om sjettepladsen, som giver den sidste billet til slutspillet. De to hold mødes onsdag, 11. januar, i Svendborg. Hvis Bears Academy kan stjæle kampen i Svendborg, vil der være et stort pres på Rabbits i de resterende kampe, hvor de både skal møde Bakken og Horsens.

Det er altså værd at følge de sidste runder af grundspillet, hvor spændingen er større end nogensinde.

Billede: Per Bille

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne
16 maj 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne

Bakken Bears bragte sig torsdag foran 3-0 i finaleserien i Basketligaen, med en sejr...
Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears
16 maj 2024

Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears

Bakken Bears har indgået et samarbejde med verdens største sportstøjsmærke, Nike. Det sker som...
Street Festival & finale #3 torsdag
15 maj 2024

Street Festival & finale #3 torsdag

Bakken Bears har et fremragende udgangspunkt før torsdagens tredje hjemmekamp i Basketligaens finaler. Bjørnene...
NEWS ARCHIVE