Rundt om ligaen

Det er utrolig tæt i Basketligaen. Hele fire hold kæmper om førstepladsen, og det er mange år siden, spændingen har været så stor, når grundspillet skal afgøres. Grundspillet har stor betydning, fordi pointene bliver ført over til slutspillet, hvor det bliver afgjort, hvem der skal mødes i semifinalerne.

De tre tophold Team FOG Næstved, Bakken Bears og Randers Cimbria mangler at møde hinanden indbyrdes. I dag, 10. januar, spiller Randers og Næstved den første af de vigtige kampe i Arena Randers. Kampen er en TV-kamp og kan ses på Sport Live og gennem Jysk Fynske Mediers medieplatforme, herunder Aarhus Stiftstidende.

Førerholdet Næstved har en vigtig opgave i at slutte godt af, hvis de vil holde Bakken, Randers og Horsens bag sig. Efter kampen mod Randers kan Næstved se frem i mod at møde bjørnene lørdag 28. januar i endnu en betydningsfuld kamp.

Der er også kamp om den sidste slutspilsplads. Bears Academy og Svendborg Rabbits kæmper om sjettepladsen, som giver den sidste billet til slutspillet. De to hold mødes onsdag, 11. januar, i Svendborg. Hvis Bears Academy kan stjæle kampen i Svendborg, vil der være et stort pres på Rabbits i de resterende kampe, hvor de både skal møde Bakken og Horsens.

Det er altså værd at følge de sidste runder af grundspillet, hvor spændingen er større end nogensinde.

Billede: Per Bille

Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE