Finalerevanche og Whiteout

Lørdag 21. januar 16.00 tager Bakken Bears imod sidste års finalemodstander, Svendborg Rabbits i Sparekassen Danmark Basketball Center. Bakken Bears og kampsponsor Design R’ Us inviterer til et helt nyt koncept: Bæredygtig Whiteout.

Bakken Bears afholder den traditionelle whiteout – men i bæredygtig version. I stedet for at Bakken Bears producerer 1.500 t-shirts, som ikke alle bliver brugt igen, tager publikum hvidt tøj på hjemmefra.

For hvert stykke synligt hvidt tøj man har på, får man et lod til en konkurrence. Sammen med Skousen udlover Bakken en lækker præmie til en værdi af over 6.000 kr.

Svendborg Rabbits har lagt deres halvdårlige start på sæsonen bag sig. Holdet fra Sydfyn har vundet deres seneste tre kampe i Basketligaen, og ligner nu et sikkert kort til den sidste plads i slutspilsræset. Deres seneste kamp var i pokalturneringen imod Bears Academy, hvor Kaninerne vandt med 94-71. Sejren betød, at Svendborg spillede sig i semifinalen, hvor endnu en kamp mod Bakken Bears venter.

Mulig debut i vente? Kampen mod Rabbits, byder på en mulig debut til Bakken Bears nye spiller, Skyler Flatten. Den 198 centimeter skarpskytte, kan komme i kamp, og få sine første minutter i en Bakken trøje. Kom og vis jeres support til vores nye spiller, så han kan opleve stemningen i Bjørnehulen fra kamp et af. Flatten kan kun komme i kamp hvis, at arbejds- og opholdstilladelsen er i hus inden lørdag.

Det er to hold, der begge har gang i en god stime – og mon ikke det kommer til at kunne ses på intensiteten lørdag?

Kampen afvikles i Sparekassen Danmark Basketball Center lørdag 21. januar kl. 16.

Køb billetter her:

En institution forlader Bears
20 jun 2024

En institution forlader Bears

Bakken Bears præsenterede inden sæsonen 2018/19 en stor profil i form af nu 34-årige...
En epoke er slut
18 jun 2024

En epoke er slut

Michel Diouf skal videre. Det virker helt mærkeligt, for senegalesiske Michel Diouf har været...
Bears justerer strategi og styrker ejermæssigt fundament
18 jun 2024

Bears justerer strategi og styrker ejermæssigt fundament

Danmarks mest vindende sportsklub, basketballklubben Bakken Bears, tilpasser sin strategi, så akademiet styrkes samtidig...
Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS
17 jun 2024

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS

I torsdags kunne vi sige tak for endnu et fantastisk år i BearsPLUS-netværket med...
NEWS ARCHIVE