Finalerevanche og Whiteout

Lørdag 21. januar 16.00 tager Bakken Bears imod sidste års finalemodstander, Svendborg Rabbits i Sparekassen Danmark Basketball Center. Bakken Bears og kampsponsor Design R’ Us inviterer til et helt nyt koncept: Bæredygtig Whiteout.

Bakken Bears afholder den traditionelle whiteout – men i bæredygtig version. I stedet for at Bakken Bears producerer 1.500 t-shirts, som ikke alle bliver brugt igen, tager publikum hvidt tøj på hjemmefra.

For hvert stykke synligt hvidt tøj man har på, får man et lod til en konkurrence. Sammen med Skousen udlover Bakken en lækker præmie til en værdi af over 6.000 kr.

Svendborg Rabbits har lagt deres halvdårlige start på sæsonen bag sig. Holdet fra Sydfyn har vundet deres seneste tre kampe i Basketligaen, og ligner nu et sikkert kort til den sidste plads i slutspilsræset. Deres seneste kamp var i pokalturneringen imod Bears Academy, hvor Kaninerne vandt med 94-71. Sejren betød, at Svendborg spillede sig i semifinalen, hvor endnu en kamp mod Bakken Bears venter.

Mulig debut i vente? Kampen mod Rabbits, byder på en mulig debut til Bakken Bears nye spiller, Skyler Flatten. Den 198 centimeter skarpskytte, kan komme i kamp, og få sine første minutter i en Bakken trøje. Kom og vis jeres support til vores nye spiller, så han kan opleve stemningen i Bjørnehulen fra kamp et af. Flatten kan kun komme i kamp hvis, at arbejds- og opholdstilladelsen er i hus inden lørdag.

Det er to hold, der begge har gang i en god stime – og mon ikke det kommer til at kunne ses på intensiteten lørdag?

Kampen afvikles i Sparekassen Danmark Basketball Center lørdag 21. januar kl. 16.

Køb billetter her:

Eksklusivt for sæsonkortholdere: Backstage med Bakken Bears og Sahlertz
01 jun 2023

Eksklusivt for sæsonkortholdere: Backstage med Bakken Bears og Sahlertz

Hen over sommeren sker der eksklusive ting for sæsonkortholderne, men hvis du endnu ikke...
Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
NEWS ARCHIVE