Klassisk pokalopgør på Sydfyn lørdag

Lørdag kl. 18 er der pokalbasket på menuen, når dommerne kaster bolden i Rise Sparekasse Arena i Svendborg. Her tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i kamp om en pokalfinaleplads i et klassisk dansk pokalopgør.

De to traditionsklubber mødtes i sidste års pokalfinale, hvor Svendborg Rabbits tog stikket med en sejr på 87-85 i en nervepirrende kamp. Udover sidste års finalemøde, har de to hold spillet mod hinanden i pokalfinalen fire gange før, med to sejre til hver. Bakken Bears vandt i 2010 og 2011, mens Svendborg Rabbits tog titlen i 2012 og 2014.

Det er ikke mere end to uger siden de to rivaler mødtes sidst. Der tog Bakken Bears en sikker sejr i et udsolgt Sparekassen Danmark Basketball Center i Aarhus. Darko Jukic tog topscorerværdigheden med 23 point, men syv bjørne scorede mere end 10 point, og Ryan Evans, Elijah Childs og Michel Diouf havde alle en såkaldt Double Double, med mere end 10 point og 10 rebounds.

Svendborg startede deres pokaltitelforsvaret ud med en sejr over Falcon Basketball fra 1. division, hvor Svendborg tog en sejr på 67-96. Derefter spillede Rabbits sig i semifinalen med kvartfinalesejr over Bears Academy, hvor kaninerne vandt med 94-71.

Bakkens første kamp i pokalturneringen var mod Værløse Blue Hawks. I Bjørnehullen tog Bears en sikker sejr på 101-45. I januar var det Horsens IC, som blev ekspederet ud af pokalkvartfinalen, 84-68.

Den anden pokalsemifinale spilles i Arena Næstved hal 1, samme tid som Svenborg-Bakken, mellem to af topholdene fra Basketligaen, nemlig ligaens nr. 2 Team FOG Næstved og nr. 3 Randers Cimbria.

Det er to hold, der begge er vant til succes i pokalen – og med en pokalfinale på spil, så må intensiteten være skruet helt op til lørdag.

Pokalfinalen spilles i Forum Horsens d. 25. marts.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE