Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev er seks point efter førerholdene, mens Svendborg Rabbits følger, endnu fire point bagud, som sidste hold i Playoff-gruppespillet.

BMS Herlev har nået Playoff-gruppespillet ved kun at tabe point til de fem nederste hold i Basketligaen én gang. Det var i fredagens kamp mod Værløse Blue Hawks, hvor de led et nederlag på 62-84.

I løbet af sæsonen er det blevet til sejre over Bakken Bears og Svendborg Rabbits, men vi skal tilbage til november for at finde deres sidste sejr over et hold i top seks. BMS Herlev kan med en stribe sejre stadig nå at blive relevant i kampen om semifinalepladserne, men det kræver, de kan begynde at få sejre mod topholdene i Basketligaen.

Svendborg, der var finalister sidste forår, har haft en utilfredsstillende sæson og har i forrige uge skiftet træner. Det er kun blevet til en enkelt sejr mod hold i top seks – i sæsonens anden kamp, mod Randers – men med Mads Andersen ved roret kan meget ændre sig.

Svendborg spillede pokalsemifinale mod Bears i lørdags, hvor det blev til et nederlag på 97-77. Der var dog positive tegn fra Rabbits i løbet af kampen, hvor kampen var helt lige, inden Bears gik på et godt ”run” i tredje periode.

BMS Herlev og Rabbits skal altså steppe op i Playoff-gruppespillet, hvis de skal have en chance for at blande sig i top fire og dermed være med i spillet om semifinalepladserne, som lige nu ligger til Randers, Næstved, Bakken og Horsens.

Billede: Per Bille

Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE