Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev er seks point efter førerholdene, mens Svendborg Rabbits følger, endnu fire point bagud, som sidste hold i Playoff-gruppespillet.

BMS Herlev har nået Playoff-gruppespillet ved kun at tabe point til de fem nederste hold i Basketligaen én gang. Det var i fredagens kamp mod Værløse Blue Hawks, hvor de led et nederlag på 62-84.

I løbet af sæsonen er det blevet til sejre over Bakken Bears og Svendborg Rabbits, men vi skal tilbage til november for at finde deres sidste sejr over et hold i top seks. BMS Herlev kan med en stribe sejre stadig nå at blive relevant i kampen om semifinalepladserne, men det kræver, de kan begynde at få sejre mod topholdene i Basketligaen.

Svendborg, der var finalister sidste forår, har haft en utilfredsstillende sæson og har i forrige uge skiftet træner. Det er kun blevet til en enkelt sejr mod hold i top seks – i sæsonens anden kamp, mod Randers – men med Mads Andersen ved roret kan meget ændre sig.

Svendborg spillede pokalsemifinale mod Bears i lørdags, hvor det blev til et nederlag på 97-77. Der var dog positive tegn fra Rabbits i løbet af kampen, hvor kampen var helt lige, inden Bears gik på et godt ”run” i tredje periode.

BMS Herlev og Rabbits skal altså steppe op i Playoff-gruppespillet, hvis de skal have en chance for at blande sig i top fire og dermed være med i spillet om semifinalepladserne, som lige nu ligger til Randers, Næstved, Bakken og Horsens.

Billede: Per Bille

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE