Udsolgt i Randers til kamp om førstepladsen

Mandag spiller Bakken Bears og Randers Cimbria en direkte kamp om førstepladsen i Basketligaen og der er allerede udsolgt i Arena Randers.

Basketligaens fire tophold er utroligt tætte, indenfor to point af hinanden, men i toppen er Bakken Bears og Randers Cimbria, begge med 30 point for 18 kampe. Mandag tørner de sammen i Randers, til en kamp der allerede er udsolgt.

Bakken Bears har vundet sæsonens eneste indbyrdes opgør, i Aarhus mellem jul og nytår, men siden da har Randers vundet fem kampe i træk, inklusiv to sejre over det tidligere ligatophold fra Næstved.

Randers har en stjernetrio, bestående af danske Jonathan Klussmann, der er topscorer med 19,2 point, efterfulgt af Josh Fortune og Brandon Norfleet med 18,7 og 17,4.

Begge hold har to resterende kampe i grundspillet, men derefter følger playoffgruppespillet, hvor ligaens top seks skal kæmpe om semifinalepladserne og de interne placeringer for hjemmebanefordel. Her tages alle point med over fra grundspillet, så alle kampe tæller – især dem mellem to top fire hold.

Kampen afvikles i Arena Randers mandag 13. februar kl. 19:15 og kan også følges på Stiften, som viser alle Basketligaens kampe live:

Billede: Per Bille
Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE