Bears jagter genoprejsning mod BMS Herlev

Bakken Bears tager turen til Sjælland søndag 19. marts for at spille første opgør i Playoff-gruppespillet mellem de to hold. En kamp som skal vindes, hvis bjørnene skal holde trit med Randers Cimbria og Team FOG Næstved i toppen.

Bears og BMS mødte hinanden to gange i grundspillet – første kamp var tilbage i oktober, hvor bjørnene led et skuffende nederlag på 78-71 i Nordic Basketball Arena i Herlev. En kamp, hvor stjerneskuddet Marqus Marion dominerede med 21 point og 13 rebounds. Gustav Knudsen blev topscorer for Bears med 15 point i kampen.

Nederlaget blev heldigvis revancheret i januar i Sparekassen Danmark Basketball Center, hvor Bears vandt komfortabelt med 95-66. Kampens topscorer blev Gustav Knudsen, som virker til, at trives i kampene mod BMS. Knudsen endte kampen med 25 point – han havde bl.a. et par vilde ”Alley-Oop dunks”.

Nu skal de så mødes for tredje gang i sæsonen, hvor bjørnene skal forsøge at revanchere mandagens nederlag til Team FOG Næstved, mens BMS Herlev skal se, om de kan få første sejr i Playoff-gruppespillet.

Kampen afvikles i Nordic Basketball Arena Skovlunde søndag 19. marts kl. 14.00 og kan også følges på stiften, som viser alle Basketligaens kampe live.

Billede: Per Bille

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE