Bears jagter genoprejsning mod BMS Herlev

Bakken Bears tager turen til Sjælland søndag 19. marts for at spille første opgør i Playoff-gruppespillet mellem de to hold. En kamp som skal vindes, hvis bjørnene skal holde trit med Randers Cimbria og Team FOG Næstved i toppen.

Bears og BMS mødte hinanden to gange i grundspillet – første kamp var tilbage i oktober, hvor bjørnene led et skuffende nederlag på 78-71 i Nordic Basketball Arena i Herlev. En kamp, hvor stjerneskuddet Marqus Marion dominerede med 21 point og 13 rebounds. Gustav Knudsen blev topscorer for Bears med 15 point i kampen.

Nederlaget blev heldigvis revancheret i januar i Sparekassen Danmark Basketball Center, hvor Bears vandt komfortabelt med 95-66. Kampens topscorer blev Gustav Knudsen, som virker til, at trives i kampene mod BMS. Knudsen endte kampen med 25 point – han havde bl.a. et par vilde ”Alley-Oop dunks”.

Nu skal de så mødes for tredje gang i sæsonen, hvor bjørnene skal forsøge at revanchere mandagens nederlag til Team FOG Næstved, mens BMS Herlev skal se, om de kan få første sejr i Playoff-gruppespillet.

Kampen afvikles i Nordic Basketball Arena Skovlunde søndag 19. marts kl. 14.00 og kan også følges på stiften, som viser alle Basketligaens kampe live.

Billede: Per Bille

Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE