Overbevisende optakt til pokalfinalen

Bakken Bears varmede op til næste uges pokalfinale med en overbevisende indsats mod BMS Herlev. På udebane i Skovlunde spillede bjørnene sig op på andenpladsen i Basketligaen med en sejr på 58-92.

Med sejren holder Bakken trit med Randers, der er to point foran, og med Næstved, der nu er to point bagud, men dog med en kamp mindre spillet. De tre hold har alle slået hinanden indbyrdes og har alle en kamp mod hinanden tilbage inden playoffgruppespillet er slut, så alt kan ske i forhold til topplaceringerne. Det hold, der ender etter i stillingen, kommer højest sandsynligt til at undgå de to andre hold i semifinalerne, der tegner til at blive rene dramaer.

Bakken Bears kom bragende ud mod BMS Herlev, med Noah Churchill og Ryan Evans i hovedrollerne. Churchill havde syv point og Evans seks på vej mod en Bakken-føring på 15-5.

BMS Herlev-træner Adrian Moss tog en timeout og ud af den fik Andreas Mortensen scoret et par gange for hjemmeholdet, på assist af August Haas. Hjemmepublikummet fik for en kort bemærkning grund til at juble, da hjemmeholdet scorede seks i træk, hvilket så fik Bears coach Anders Sommer til at tage sin første timeout.

Herfra stod der Bakken Bears på det meste. Spillet sprudlede, nu med Ryan Evans og Skyler Bowlin som mest scorende, og fem minutter inden pausen kom Bakken foran med 23 point, 17-40, på et layup fra Noah Churchill.

Pausestillingen var 27-48, men 15 minutters pause stoppede ikke Bakkenmaskinen, der bare kværnede videre i anden halvleg.

Gustav Knudsen startede scoringen med en tre’er, Skyler Flatten bakkede op med tre mere fra distancen og Skyler Bowlin lykkedes endda med at lave hele fire point i ét angreb, da han blev fejlet i en tre’er, der gik i – og han efterfølgende satte straffekastet. Det bragte Bakken i front med 39, 34-73 og hvis ikke kampen var afgjort før det, var der i hvert fald ingen i hallen, der nu var i tvivl.

Sådan havde Bakken-spillerne det måske også, for i første halvdel af fjerde periode tillod de i hvert fald hjemmeholdet at vinde med 14-7, på scoringer af August Haas, Eamon Joyce og Andreas Mortensen. Bakken tog timeout og det stabiliserede tingene.

Hjemmeholdet fik kun scoret fire point i kampens sidste fem minutter og Bakken kunne tage en sejr på 58-92 med tilbage til Aarhus. Bakken kan nu se frem til pokalfinalen i Horsens mod Randers næste lørdag og torsdagen efter venter Team FOG Næstved i Aarhus.

Køb billetter til de kampe her:

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE