Rundt om Ligaen: Tre uger tilbage

Playoff-gruppespillet nærmer sig sin afslutning med mindre end tre uger tilbage. Bears har med to sejre mod først Team FOG Næstved og senere Randers Cimbria spillet sig på helt lige fod med ligaens førerhold fra Randers.

Der venter nogle spændende og afgørende kampe i de kommende uger, som vil have stor indflydelse på sæsonens udfald. Torsdag, 6. april skal Randers en tur til Næstved, som bliver en kamp, hvor Næstved med en sejr kan spille sig helt op ved siden af Randers. Randers kan med en sejr derimod skabe lidt afstand til Næstved.

Bears har med sejren mod Randers tilspillet sig muligheden for selv at afgøre deres plads i tabellen. Bears vil med fire sejre i de sidste fire kampe sikre sig førstepladsen – også selvom Randers vinder de resterende kampe og ender på samme antal point. Bears er bedre indbyrdes, hvilket giver bjørnene fordelen i den sammenhæng.

Bears næste kamp er mandag 10. april i opgøret mod Horsens IC i Sparekassen Danmark Basketball Center. Bjørnene skal forsøge at arbejde videre på deres gode stime, mens Horsens vil ud at bevise, at de godt kan være med mod top tre-holdene

Lørdag, 8. april spiller de sidse to hold i Playoff A-gruppespillet, hvor Svendborg Rabbits tager imod BMS Herlev. BMS Herlev jagter deres første sejr i gruppespillet, mens Svendborg håber på det samme udfald som i det første opgør i gruppespillet, hvor Svendborg vandt knebent med 81-77.

Køb billetter til det Jyske Derby i påsken, 10. april – gratis adgang for børn!

Køb billetter her:

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3
18 maj 2023

Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3

Bakken Bears kan vinde endnu et Danmarksmesterskab på mandag i Næstved. Det står klart...
NEWS ARCHIVE