Rundt om Ligaen: Tre uger tilbage

Playoff-gruppespillet nærmer sig sin afslutning med mindre end tre uger tilbage. Bears har med to sejre mod først Team FOG Næstved og senere Randers Cimbria spillet sig på helt lige fod med ligaens førerhold fra Randers.

Der venter nogle spændende og afgørende kampe i de kommende uger, som vil have stor indflydelse på sæsonens udfald. Torsdag, 6. april skal Randers en tur til Næstved, som bliver en kamp, hvor Næstved med en sejr kan spille sig helt op ved siden af Randers. Randers kan med en sejr derimod skabe lidt afstand til Næstved.

Bears har med sejren mod Randers tilspillet sig muligheden for selv at afgøre deres plads i tabellen. Bears vil med fire sejre i de sidste fire kampe sikre sig førstepladsen – også selvom Randers vinder de resterende kampe og ender på samme antal point. Bears er bedre indbyrdes, hvilket giver bjørnene fordelen i den sammenhæng.

Bears næste kamp er mandag 10. april i opgøret mod Horsens IC i Sparekassen Danmark Basketball Center. Bjørnene skal forsøge at arbejde videre på deres gode stime, mens Horsens vil ud at bevise, at de godt kan være med mod top tre-holdene

Lørdag, 8. april spiller de sidse to hold i Playoff A-gruppespillet, hvor Svendborg Rabbits tager imod BMS Herlev. BMS Herlev jagter deres første sejr i gruppespillet, mens Svendborg håber på det samme udfald som i det første opgør i gruppespillet, hvor Svendborg vandt knebent med 81-77.

Køb billetter til det Jyske Derby i påsken, 10. april – gratis adgang for børn!

Køb billetter her:

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE