Jysk Derby og forsmag på semfinalerne?

Bakken Bears og Horsens IC er to af de historisk bedste basketballhold i Danmark. Begge hold har vundet flere mesterskaber og har en lang historie af rivalisering.  Jyske Derby som kampen bliver kaldt, er en rigtig publikumsmagnet, og de indbyrdes opgør i denne sæson har haft langt over 1000 tilskuere til hver af kampene.

Kampen mellem de to hold vil være en spændende og intens affære. Bakken Bears har haft en god sæson indtil videre, og kan selv afgøre ligaen. Holdene har en række spillere som har spillet i begge klubber, herunder tidligere Horsens profiler Darko Jukic og den erfarne point guard Skyler Bowlin.

Horsens IC er et hold med en blanding af talent og erfaring.  Erfaringen kommer fra Vedran Borovcanin, som var en stor profil under Horsens back to back titler i 15 og 16. Horsens offensiv er ledet af point guard Chris Lykes, som er i gang med sin første professionelle sæson, hvor Lykes snitter 22 point pr. kamp, samt 4,9 assist pr. kamp.

Kampen mellem Bakken Bears og Horsens IC vil være vigtig for begge hold, da de begge kæmper om en placering til semifinalerne. Det vil være en kamp mellem to af de største rivaliserende hold i ligaen, og fansene kan forvente en intens og spændende kamp. Bakken kan med sejr spille sig tættere på at sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvilket vil betyde, at Bakken – Horsens meget muligt kan være en forhåndsvisning af de kommende semifinaler.

Kampen spilles på Bakken Bears’ hjemmebane, og Bears vil sandsynligvis have en fordel på grund af hjemmebanefordelen. Dog skal Horsens IC ikke undervurderes, da de har vist, at de kan vinde på udebane, og som regel har mange fans med på udebane.

Billetter

Bakken Bears vs Horsens, basketball, vejlby risskov hallen Nummer 3 Tony Carr Nummer 5 Ryan Evans Nummer 7 Noah Churchill Nummer 10 Eliah Childs Nummer 12, Skyler Bowlin Nummer 22, Deng Adel
Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE