Traditionskamp i Svendborg

Påsken er slut, og nu skal kaninerne slagtes. Torsdag tager bjørnene til Fyn, og der er kaniner på menuen. Svendborg Rabbits har hjemmebanen i opgøret, som Bakken gerne skal vinde for at kunne sikre sig førstepladsen inden semifinalerne begynder.
 
Med sejren mod Horsens indtager Bakken førstepladsen i ligaen, men Bakken skal stadig vinde to af tre kampe for at sikre sig førstepladsen. Modstanderne er Svendborg ude, så Svendborg igen hjemme næste mandag og til sidst BMS Herlev også i Aarhus torsdag 20/4 i sidste kamp inden slutspillet. Derfor er det en vigtig sidste udebanetur for bjørnene, da førstepladsen sikrer hjemmebanefordel i både semifinalerne og eventuelt finalerne.
 
De to traditionsklubber mødtes sidste år i DM-finalerne, en serie som Bears vandt 4-0. Nu vil Svendborg tage hævn, og prøve at forpurre Bakkens chancer for at tage førstepladsen i grundspillet. Derfor skal Svendborg ikke undervurderes, holdets store og loyale fanskare, støtter dem i både tykt og tyndt, til både hjemme- og udekampe, og vil gøre alt for at støtte Rabbits til sejr mod Bears.
 
Kampen bliver afviklet torsdag kl. 19 i Rise Sparekasse Arena i Svendborg. Her tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i et klassisk dansk basketopgør.
 
29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE