Traditionskamp i Svendborg

Påsken er slut, og nu skal kaninerne slagtes. Torsdag tager bjørnene til Fyn, og der er kaniner på menuen. Svendborg Rabbits har hjemmebanen i opgøret, som Bakken gerne skal vinde for at kunne sikre sig førstepladsen inden semifinalerne begynder.
 
Med sejren mod Horsens indtager Bakken førstepladsen i ligaen, men Bakken skal stadig vinde to af tre kampe for at sikre sig førstepladsen. Modstanderne er Svendborg ude, så Svendborg igen hjemme næste mandag og til sidst BMS Herlev også i Aarhus torsdag 20/4 i sidste kamp inden slutspillet. Derfor er det en vigtig sidste udebanetur for bjørnene, da førstepladsen sikrer hjemmebanefordel i både semifinalerne og eventuelt finalerne.
 
De to traditionsklubber mødtes sidste år i DM-finalerne, en serie som Bears vandt 4-0. Nu vil Svendborg tage hævn, og prøve at forpurre Bakkens chancer for at tage førstepladsen i grundspillet. Derfor skal Svendborg ikke undervurderes, holdets store og loyale fanskare, støtter dem i både tykt og tyndt, til både hjemme- og udekampe, og vil gøre alt for at støtte Rabbits til sejr mod Bears.
 
Kampen bliver afviklet torsdag kl. 19 i Rise Sparekasse Arena i Svendborg. Her tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i et klassisk dansk basketopgør.
 
Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3
18 maj 2023

Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3

Bakken Bears kan vinde endnu et Danmarksmesterskab på mandag i Næstved. Det står klart...
NEWS ARCHIVE