Rundt om Ligaen: Finale og semifinaler i samme uge?

Det var de to hjemmehold, som trak det længste strå i de to første semifinaler i Basketligaen. Nu venter to nye semifinaler torsdag 27. april, hvor hjemmebanerne bliver udskiftet. Udover to nye semifinaler venter Playoff-B finalen fredag 28. april.

Playoff-B finalen er kampen om at blive det bedste hold i Playoff-B. Finalen spilles mellem nummer et, BC Copenhagen, og nummer to, Værløse Blue Hawks. De to hold har vist sig som de to bedste hold i Playoffs. BC Copenhagen tabte kun en kamp i puljespillet, mens Blue Hawks tabte tre kampe. BC Copenhagens ene nederlag var til gengæld i det ene indbyrdes opgør mellem de to hold. Her vandt Blue Hawks kampen 79 – 75. Der er dermed lagt op til en tæt duel om Playoff-B titlen. Kampen spilles i Nørrebrohallen kl. 18.00.

Nu til de to semifinaler. Bears havde besøg af Horsens IC, som endte med en storsejr til bjørnene på 90 – 61, der blev grundlagt på en dominerende tredje periode. I starten bølgede kampen ellers frem og tilbage foran to veloplagte fangrupper, der piskede holdene frem. Gustav Knudsen og Elijah Childs blev de to mest scorende spillere i kampen med 19 point til Knudsen og 16 point til Childs.

Kampen i Næstved mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria var anderledes tæt indtil det sidste. Næstved var foran det meste af første halvleg, hvilket dog ændrede sig i tredje periode, hvor Randers begyndte at stikke af mod slutningen af perioden. Randers var foran med hele 12 point med få minutter tilbage, men så begyndte Næstved at steppe op. Næstved hentede lynhurtigt føringen og efterfølgende forsatte holdet fra Næstved med at score og lukkede kampen med en 89 – 81 sejr. Mike McGuirl sluttede kampen med hele 31 point og 7 assists.

Semifinalerne spilles bedst ud af fem kampe, og kamp to kan vise sig at være yderst afgørende i begge serier. Bakken og Næstved vil med sejre sikre sig en 2-0 føring, som vil betyde, at de to hold vil være en kamp fra finalerne, men det bliver ikke nemt! Horsens og Randers har hjemmebanen, som ofte viser at være en stor fordel. Fansene vil i hvert fald gøre deres for at støtte hjemmebanefavoritterne.

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE