Gustav er årets unge spiller

“Gustav tiltrak sig stor opmærksomhed fra en tidlig alder. Hans alsidige skill set, vindermentalitet og atletiske fysik skabte naturlig interesse og hans valg faldt på et stærkt ACB setup i Zaragoza”.

Det sagde cheftræner Anders Sommer om Gustav Knudsen for et lille år siden, da vi kunne afsløre, at Gustav skulle spille for Bears i denne sæson. Det er nok ikke for meget at sige, at han har tiltrukket sig endnu større opmærksomhed over de seneste ti måneder?

Men opmærksomhed fra fans og medier er én ting. At blive valgt som sæsonens bedste unge spiller af de øvrige spillere i Basketligaen er noget andet. Især i en sæson, hvor konkurrencen har været overordentlig stærk.
Marqus Marion fik meget opmærksomhed tidligt i sæsonen og er på vej til Tim Duncans gamle universitet Wake Forrest og han blev da også to’er i afstemningen.

Tre’er blev Gustavs Alley Oop-makker fra Bakken Bears, Noah Churchill. De to har en nærmest magisk forståelse af hinanden: Når Gustav lægger an til at hoppe, har Noah bolden i luften. Noah er skadet i øjeblikket, men vi glæder os til at se ham tilbage på banen i næste sæson.

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3
18 maj 2023

Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3

Bakken Bears kan vinde endnu et Danmarksmesterskab på mandag i Næstved. Det står klart...
NEWS ARCHIVE