Gustav er årets unge spiller

“Gustav tiltrak sig stor opmærksomhed fra en tidlig alder. Hans alsidige skill set, vindermentalitet og atletiske fysik skabte naturlig interesse og hans valg faldt på et stærkt ACB setup i Zaragoza”.

Det sagde cheftræner Anders Sommer om Gustav Knudsen for et lille år siden, da vi kunne afsløre, at Gustav skulle spille for Bears i denne sæson. Det er nok ikke for meget at sige, at han har tiltrukket sig endnu større opmærksomhed over de seneste ti måneder?

Men opmærksomhed fra fans og medier er én ting. At blive valgt som sæsonens bedste unge spiller af de øvrige spillere i Basketligaen er noget andet. Især i en sæson, hvor konkurrencen har været overordentlig stærk.
Marqus Marion fik meget opmærksomhed tidligt i sæsonen og er på vej til Tim Duncans gamle universitet Wake Forrest og han blev da også to’er i afstemningen.

Tre’er blev Gustavs Alley Oop-makker fra Bakken Bears, Noah Churchill. De to har en nærmest magisk forståelse af hinanden: Når Gustav lægger an til at hoppe, har Noah bolden i luften. Noah er skadet i øjeblikket, men vi glæder os til at se ham tilbage på banen i næste sæson.

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE