Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står overfor en alvorlig udfordring, når klubberne mandag går indtil den fjerde finale kamp af finaleserien. Efter Bakken har vundet de tre første kampe i serien, er Næstved nu på randen af elimination. Bears har i tre kampe vist sig som det stærkeste hold og Næstved er sendt til tælling, men er ikke talt ude endnu.

Selvom oddsene er imod Næstved, er det vigtigt at huske på, at Team Fog Næstved stadig har en chance. Holdet viste fighterindstilling og var tæt på at stjæle kamp tre og har potentiale til at vende serien rundt. Næstved førte det meste af kampen, men med et fremragende sidste kvarter vendte Bears det hele på hovedet. Bakken var bagud med 14 point med 16 minutter igen, men tog en sejr på 86-74 torsdag aften.

Bakkens veteraner har indtil nu været koden til sejr i alle tre finaler og Næstved skal have fundet en løsning på at stoppe dem. Darko Jukic scorede 26 point i kamp tre, Ryan Evans tilføjede 19 og en meget vigtig trepoint-scoring med under to minutter igen, som reelt afgjorde kampen.

Den fjerde finale bliver en nervepirrende oplevelse for både Næstved og Bakken Bears. Næstved vil kæmpe med alt, hvad de har, for at undgå eliminering, mens Bears vil forsøge at lukke serien og tage mesterskabet med hjem.

Kampen spilles mandag i Næstved. Vinder Bakken Bears her, kan klubben fejre det syvende mesterskab i træk, mens et nederlag vil give muligheden for at vinde på hjemmebane torsdag.

Kampen sendes på Sport Live, som også streamer på Jysk Fynske Medier, inklusiv Stiften.dk

Fans mødes på PV – Kaffe & Cocktails!

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE