Over 85.000 kr til flygtningebørns sommerferie

Det var med stor stolthed at Bakken Bears’ bæredygtighedschef Tugce Keskin i dag, tirsdag 27. juni, kunne overrække en check 85.200 kr. til foreningen Lastivka Aarhus. Pengene går til en sommercamp for unge ukrainske flygtningebørn og er doneret af Bakken Bears Basketballs partnere, frivillige, spillere og ansatte.

I forbindelse med den årlige Bears Festen, der afslutter sæsonen for partnere, spillere, ansatte og frivillige, er der en tradition for, at der samles ind til et godt formål. Det foregår via salg af indrammede spillertrøjer samt generel indsamling.

Dette års indsamling gik til Lastivka, som hjælper ukrainske flygtninge, især børn, med at finde sig til rette i byen. Foreningen består af ukrainere, der selv for nyligt er kommet til Danmark som flygtninge og Aarhus Kommune skrev sidste år, at det er en stor fordel, at det er frivillige nyankomne flygtninge, der hjælper. De frivillige selv får stor indsigt i det danske system, og den viden kan de brede ud blandt de andre ukrainere i Aarhus, så de hurtigst muligt lærer at finde rundt i det danske samfund.

De indsamlede penge er øremærket aktiviteter for børn, så de i løbet af sommeren kan deltage i en camp med blandede aktiviteter og komme i Djurs Sommerland

Som altid bidrog den traditionelle Bakken Bears trøjeauktion til Bears Festen massivt til det flotte indsamlingsbeløb, der lød på over 85.000 kr. Højdespringer var Lars Almskou fra AG Gulvservice, der først sikrede sig det unge stortalent Gustav Knudsens trøje, for derefter i en intens budkamp at kunne tage hjem med afgående anfører Morten Sahlertz’ uniform.

I aftenens første auktion var det Skyler Flattens trøje, der kunne bydes på. Med nogle fantastiske præstationer i semifinaler og finaler, især som skytte udefra, blev Flatten lynhurtigt populær, så Shawn Owens fra Fidibus var godt tilfreds med at løbe med trøjen med nummer 1 foran.

Darko Jukic behøver vel ingen introduktion. Bears-veteranens trøje er altid populær, men det lykkedes aftenens madleverandør, Thomas Jensen fra Madværftet, at sikre sig den.

Aftenens sidste trøje gik til hovedsponsor JCN Bolig og Jan Pedersen. Også her var der masser af bud, for Skyler Bowlin har vist sig som en yderst populær og vellidt spiller i hans første sæson som bjørn.

Der skal fra Bakken Bears’ side lyde et kæmpe tak til alle, der bidrog til indsamlingen til Bears Festen.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE