Titelaspiranter uden træner

Sidste års grundspilsvindere fra Randers Cimbria har forstærket sig stort hen over sommeren. Efter sidste års bronzemedaljer ligner Randers et hold der gerne vil bytte dem ud med en højere karat.

Af nyerhvervelser kan Randers Cimbria på imponerende vis stille med en række nye profiler. Hele 4 nye udenlandske navne er at finde på holdkortet, når Randers d. 17. september spiller første kamp. Samba Kane, Marcus Azer, Steven Green og Vin Baker Jr., hvis far er den tidligere NBA-stjerne Vin Baker, er navnene på de nye spillere, der skal løfte Randers til et nyt niveau. Specielt Steven Green ser spændende ud. Han kommer til Randers direkte fra den stærke japanske liga og har tidligere også spillet i den schweiziske og franske liga. Nu mangler bare en ny cheftræner. Spændende at se hvilken coach, der får æren af, at føre Randers til succes i denne sæson.

Udover kontraktforlængelser til både Morten Bülow, Josh Fortune og Mads Bro er man også lykkedes med at forlænge aftalen med de lokale Randers-drenge Anton Hansen, Oscar Alm og Oliver Barker. Sidste års solide danskergrundstamme bliver dermed taget med ind i den nye sæson. Der er endnu intet meldt ud omkring Jonathan Klussmann. En god blanding af stærke danskere og spændende udenlandske profiler skal være med til at løfte holdet fra bronzemedaljerne og tage de sidste par skridt op ad medaljeskamlen. Opsigtsvækkende off-season, der vel stiller et reelt spørgsmål – er Randers de nye mesterskabsfavoritter?

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE