Titelaspiranter uden træner

Sidste års grundspilsvindere fra Randers Cimbria har forstærket sig stort hen over sommeren. Efter sidste års bronzemedaljer ligner Randers et hold der gerne vil bytte dem ud med en højere karat.

Af nyerhvervelser kan Randers Cimbria på imponerende vis stille med en række nye profiler. Hele 4 nye udenlandske navne er at finde på holdkortet, når Randers d. 17. september spiller første kamp. Samba Kane, Marcus Azer, Steven Green og Vin Baker Jr., hvis far er den tidligere NBA-stjerne Vin Baker, er navnene på de nye spillere, der skal løfte Randers til et nyt niveau. Specielt Steven Green ser spændende ud. Han kommer til Randers direkte fra den stærke japanske liga og har tidligere også spillet i den schweiziske og franske liga. Nu mangler bare en ny cheftræner. Spændende at se hvilken coach, der får æren af, at føre Randers til succes i denne sæson.

Udover kontraktforlængelser til både Morten Bülow, Josh Fortune og Mads Bro er man også lykkedes med at forlænge aftalen med de lokale Randers-drenge Anton Hansen, Oscar Alm og Oliver Barker. Sidste års solide danskergrundstamme bliver dermed taget med ind i den nye sæson. Der er endnu intet meldt ud omkring Jonathan Klussmann. En god blanding af stærke danskere og spændende udenlandske profiler skal være med til at løfte holdet fra bronzemedaljerne og tage de sidste par skridt op ad medaljeskamlen. Opsigtsvækkende off-season, der vel stiller et reelt spørgsmål – er Randers de nye mesterskabsfavoritter?

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE