Der var kun vindere til BearsGOLF 2023

Lyngbygaard Golf stod tirsdag morgen i bragende solskin klar til at modtage Bakken Bears og næsten halvtreds af vore partnere. I samarbejde med Cliff Morgen fra CKlar Service og Henrik Horup fra Spar Nord, kunne vi præsentere en dag, hvor der kun var vindere.

Vejret var i top, og det samme var humøret. Igennem dagen var der en række forskellige konkurrencer, og selvom smilene var mange, blev der konkurreret intenst. Til tider var der også frustrationsudbrud, når et slag ikke gik som tænkt. Præcis som det skal være i sport.

Salgschef Mathias Kehlet var var træt efter en hel dag, der for ham bød på 18 hullers golf og masser af networking:

– Jeg er virkelig tilfreds med hvordan dagen er gået, fordi alle bliver knyttet endnu tættere sammen. Der er selvfølgelig en del logistik, der skal gå op, men når vi ender med en succesfuld dag som i dag, så er det det hele værd. Vi er stolte af at kunne samle så mange fra vores netværk, og sammen få en sjov dag ud af det. Jeg syntes det er megafedt at både øvede og uøvede møder op, og giver den en skalle. Så tak til alle fremmødte, sagde salgschefen.

Alle, der fik mulighed for at netværke, var vindere, men der var også nogle, der vandt lidt mere. Der var sat en række præmier på spil i samarbejde med udvalgte partnere.

På andet hul sponserede Cklar Service hulpræmien og det var Christian Borre Leth fra KANT Profil, der i første slag kom tættest på hullet.

Claus Lauenborg gjorde sig fortjent til Spar Nords hulpris for længste drive på hul 8 og kunne gå hjem med en lækker golfparaply og nogle gode flasker vin.

I de samlede konkurrencer var der præmier til både bedste nybegynder, og bedste hold blandt de erfarne. Nicolai Richardt Mortensen fra Texta gjorde sig fortjent rookieprisen, sponseret af Skousen Viby ved Jonas Løvsted Rasmussen.

I de erfarnes holdkonkurrence blev det Pia Dethlefsen fra Ensure, Jørgen Balslev fra Dreyer Arkitekter, Ole Dreyer fra Dreyer Arkitekter og Christian Borre Leth fra KANT Profil, der kunne gå hjem med vingaven fra Kjær Sommerfeldt.

Vi er glade for den flotte opbakning, vi igen i år havde, og vi glæder os nu endnu mere til at mødes med vores netværk i løbet af sæsonen. Igen en stor tak til Henrik Horup og Cliff Morgen, som hjalp til med at få aftalen med Lyngbygaard Golf i hus.

Vi takker mange gange for i år og ser frem mod netværksmøde allerede i næste uge og sæsonstarten om små tre uger. Er du endnu ikke partner I Bears og vil med, så tag kontakt til

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE