Der var kun vindere til BearsGOLF 2023

Lyngbygaard Golf stod tirsdag morgen i bragende solskin klar til at modtage Bakken Bears og næsten halvtreds af vore partnere. I samarbejde med Cliff Morgen fra CKlar Service og Henrik Horup fra Spar Nord, kunne vi præsentere en dag, hvor der kun var vindere.

Vejret var i top, og det samme var humøret. Igennem dagen var der en række forskellige konkurrencer, og selvom smilene var mange, blev der konkurreret intenst. Til tider var der også frustrationsudbrud, når et slag ikke gik som tænkt. Præcis som det skal være i sport.

Salgschef Mathias Kehlet var var træt efter en hel dag, der for ham bød på 18 hullers golf og masser af networking:

– Jeg er virkelig tilfreds med hvordan dagen er gået, fordi alle bliver knyttet endnu tættere sammen. Der er selvfølgelig en del logistik, der skal gå op, men når vi ender med en succesfuld dag som i dag, så er det det hele værd. Vi er stolte af at kunne samle så mange fra vores netværk, og sammen få en sjov dag ud af det. Jeg syntes det er megafedt at både øvede og uøvede møder op, og giver den en skalle. Så tak til alle fremmødte, sagde salgschefen.

Alle, der fik mulighed for at netværke, var vindere, men der var også nogle, der vandt lidt mere. Der var sat en række præmier på spil i samarbejde med udvalgte partnere.

På andet hul sponserede Cklar Service hulpræmien og det var Christian Borre Leth fra KANT Profil, der i første slag kom tættest på hullet.

Claus Lauenborg gjorde sig fortjent til Spar Nords hulpris for længste drive på hul 8 og kunne gå hjem med en lækker golfparaply og nogle gode flasker vin.

I de samlede konkurrencer var der præmier til både bedste nybegynder, og bedste hold blandt de erfarne. Nicolai Richardt Mortensen fra Texta gjorde sig fortjent rookieprisen, sponseret af Skousen Viby ved Jonas Løvsted Rasmussen.

I de erfarnes holdkonkurrence blev det Pia Dethlefsen fra Ensure, Jørgen Balslev fra Dreyer Arkitekter, Ole Dreyer fra Dreyer Arkitekter og Christian Borre Leth fra KANT Profil, der kunne gå hjem med vingaven fra Kjær Sommerfeldt.

Vi er glade for den flotte opbakning, vi igen i år havde, og vi glæder os nu endnu mere til at mødes med vores netværk i løbet af sæsonen. Igen en stor tak til Henrik Horup og Cliff Morgen, som hjalp til med at få aftalen med Lyngbygaard Golf i hus.

Vi takker mange gange for i år og ser frem mod netværksmøde allerede i næste uge og sæsonstarten om små tre uger. Er du endnu ikke partner I Bears og vil med, så tag kontakt til

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE