Vigtig testturnering i Tyskland

Bjørnene er i denne weekend i Tyskland, hvor Rasta Vechta er værter for en stærkt besat opvarmningsturnering, med hold fra Tyskland, Holland og Belgien

Bakken møder lørdag kl. 18 hollandske Heroes Den Bosh, der som Bears bruger turneringen som opvarmning til Basketball Champions League kvalifikationsturneringen senere på måneden. Der er altså lagt op til en særdeles vigtig optaktkamp til sæsonen, hvor hold og stab får mulighed for at måle sig op mod en modstander med samme mål som Bears: Deltegelse i BCL.

Hjemmeholdet i turneringen er Rasta Vechta, der i denne sæson er oprykkere til BBL, den tyske basketliga. Med base i Rasta Dome, med plads til over 3000 tilskuere, har klubben så sent som i 2019 været i de tyske ligafinaler, så efter et dyk ned i Pro A satser klubben på at genvinde fortidens status. De møder lørdag sidste års tre’er i Belgien, Kangoeroes Basket Mechelen.

Søndag kl. 14 spilles der om tredjepladsen, mens lørdagens to vindere spiller finale kl. 17. Der er desværre ikke livestream af kampene.

Køb allerede nu billetter til sæsonens første to hjemmekampe:

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE